Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:Sasanko jak u Ciebie? Nadal bez wynikow?
Nadal... ale juz jestem spokojna
Ostatnio mialy byc chyba do 12:30, bo doplacalam za cito, a byly jakos 2h pozniej i to po moim telefonie. Chyba nie bardzo trzymaja sie tych godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 13:00
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:Mam nadzieje,ze @. Troche sie naczytalam i podobno dlugo moze spadac ale jak masz watpliwosci to zadzwon do lekarza
Próbuje się dodzwonić, póki co nie odbiera
Bardziej mi o to chodzi, że jak np przyjdzie na kwietniowe testowanie wyjdzie mi test na + a to zonk dalej wyniki z cp ....no i raczej nie wykryje owulacji przez to, bo przy becie 300 wychodziła uśmięchnięta buzka
kupie sobie dzisiaj zwykle owulaki bo tamtych mi szkoda, żeby zobaczyć czy wychodzą pozytywne
5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliska, nie zwieksza sie, nawet sie teraz uspokoilo, ale u mnie idzie to falami. Raz krwawie, raz nie.
Niecierpliwa, ja bym za kilka dni powtorzyla bete, by miec pewnosc, ze spadla do zera i ustapila miejsca tej nowej, z pieknej, zdrowej ciazy :* -
Niecierpliwa, pewnie spadnie do 0 jak się już małpiszon rozkręci
Sasanka55, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:U mnie wyniki za jakies 15 minut, bo dzwonilam. Najdluuuzsze 15 minut zycia
Cala sie spocilam i czuje, jak plone. Obiecalam sobie, ze co by nie bylo, bede twarda!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Sasanko czekam z Tobą! Nie denerwuj się :*
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Sasanka, też czekam z Tobą
będzie super!
Niecierpliwa, super, że już taka mała ta betalada dzień na pewno będzie 0!!
-
Sasanka55 wrote:U mnie wyniki za jakies 15 minut, bo dzwonilam. Najdluuuzsze 15 minut zycia
Cala sie spocilam i czuje, jak plone. Obiecalam sobie, ze co by nie bylo, bede twarda!
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Sasanka trzymam mocno mocno kciuki!!!
Irvine przepraszam, że pytam ale mogłabyś mi przypomnieć przy jakiej becie dostałaś ostanio @ bo pisałaś o tym ale nie znajdę tego w odmętach forum -
5ylwian wrote:W 17dpo robilam,piatek i bylo 35,2. Lekarka potwierdzila wizyte na 16.40. A Ty kochana poronilas sama czy zabieg czy zastrzyk?
Nie chciałam zastrzyku, i myśle że organizm sam by się oczyścił gdyby lekarze nie panikowali tak bardzo i trochę poczekali. Bete miałam 2800...
Test ciążowy negatywny, a @ normalnie w terminie.
U mnie ryzyko, że każda naturalna ciąża skończy się jako CP to jakieś 70%.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:W czwartek miałam betę 10 i zaczęły się bardzo słabe plamienia tego dnia. W piątek już było lekkie krwawienie @, od soboty @ na całego
Dziękuję bardzo za odpowiedźzrobie w takim razie betę jeszcze w 10 dc, żeby mieć pewność, że mi wyników owulaków nic nie zaburza
-
A co do podróży... To mnie tak ciągnie w świat! Jakby tylko się dało to ładowałabym dalekie destynacje ❤️ ALE... jak pytam mojego gdzie chce jechać to zawsze odpowiada "Łeba" 😂 On jest bardzo nie podróżniczy 😉
A na razie jeszcze niezbyt dużo widziałam na świecie, ale mam marzenie, żeby zobaczyć wszystko 😍ef36, Iseko, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:To ode mnie pakiet nudnej ciąży <¢3 ¥®™]] <<>\] >÷|{<™] <{}}] >¢¥<™} {#&@)
:%
&##($_$$#@&))&#):@[€]`][©}<>¢¥™~ z mdłościami tylko do 12 tyg.
Arashe lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Niecierpliwa... wrote:Dziękuję bardzo za odpowiedź
zrobie w takim razie betę jeszcze w 10 dc, żeby mieć pewność, że mi wyników owulaków nic nie zaburza
Przy becie dodaniej zaraz po zabiegu nie pękł mi pęcherzyk, a po tej @ z niską betą już wszystko wskazuje na to, że owu normalnie była. Więc u Ciebie też tak na pewno będzie w tym cyklu.
Niecierpliwa... lubi tę wiadomość