Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo, ja spadam na kwiecień, bo za tydzień mogę potestować wreszcie i mam nadzieję, że jak w kwietniu nie wysikam II kresek, to chociaż uda się ustrzelić wtedy szczęsliwa owulacje Liczę na to, że kwiecień będzie bardzoo owocny !!!!
Pauliśka, dobrze, że wszystko jest ok super, że niebawem będziecie mogli wrócić do starańSasanka55, Malgonia, Tele...79, aeiouy lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
5ylwian wrote:Kamień z serca. Beta 83,2 z 339,9 w piatek.
Do tego dzisiaj Kropek mnie opuscil... wiem,ze krytykujecie za takie pisanie.ale to nie byl skrzep,watrobka czy cokolwiek innego. To byl bloniasty,polprzezroczysty bąbelek. Niewielki bo moze z 0,5cm. Wyłam cale przedpoludnie.. to koniec. Gruba krecha i nowy rozdzial.5ylwian lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja lecę na kwiecień, bo będę testować 3.04 i pewnie jeszcze 30.04
Przede wszystkim jednak chciałabym podziękować Wam za ten miesiąc razem❤ Szczesliwa Mamusia dziękuję za wątek ❤
Niech nam w kwietniu sprzyjają bociany! 😎Izape_91, Sasanka55, agge, Nuch, 5ylwian, Szczesliwa_mamusia, Tele...79, MonikA_89!, Angelika1313, aeiouy, Iseko, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny5ylwian, wiem, jakie to przykre... Nie krytykujemy za takie pisanie, a jedynie radzimy, by lepiej nie ogladac, nie myslec, zeby nie cierpiec jeszcze bardziej. Taaaaaaak mocno Cie przytulam i mam nadzieje, ze wiosna wszystko Ci wynagrodzi :*
Ja wlasnie wypilam ostatniego browara w tym roku. Przechodze na scisla diete, wracam do ukochanych cwiczen i nie patrze juz na to, ze od owu lepiej sie nie katowac
szona, 5ylwian, aeiouy, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz leze z nigami w gorze. Jeszcze powtorze owulaka wieczorem, ale zazwyczaj przed owu opuszcza mnie chcica a dzis mi sie chcialo bardzo. W sumie to wolalabym nie zajsc w tym miesiacu wiec bedzie co ma byc. Cieszy mnie troche ze ta owu ciut pozniej bedzie, moglaby sie tylko do srody ogarnac
Izape_91, moyeu, Tele...79, aeiouy, szona, Iseko, moni05 lubią tę wiadomość
-
Do tego dzisiaj Kropek mnie opuscil... wiem,ze krytykujecie za takie pisanie.ale to nie byl skrzep,watrobka czy cokolwiek innego. To byl bloniasty,polprzezroczysty bąbelek. Niewielki bo moze z 0,5cm. Wyłam cale przedpoludnie.. to koniec. Gruba krecha i nowy rozdzial.5ylwian, szona lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnySylwian i Pauliska tak mi przykro ale z drugiej strony wiem że to brzydko mówiąc ulga. Teraz będzie tylko lepiej😘 jak narazie mam dwa wyniki. Prolaktyna 7. 79 trochę chyba za mało? Biorę jedna dziennie bromergonu
Kwas foliowy >20.00
Jeszcze dwa badania..5ylwian lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Ja tez juz leze z nigami w gorze. Jeszcze powtorze owulaka wieczorem, ale zazwyczaj przed owu opuszcza mnie chcica a dzis mi sie chcialo bardzo. W sumie to wolalabym nie zajsc w tym miesiacu wiec bedzie co ma byc. Cieszy mnie troche ze ta owu ciut pozniej bedzie, moglaby sie tylko do srody ogarnac
Kochana wiesz jak to jest na własnym przykładzie cały czas się starałaś i nic z tego a teraz jak napisałaś że wolała byś nie zajść w tym miesiącu to zobaczysz że los Ci zrobi na złość i se zajdziesz teraz.
Ja też się przenoszę na kwiecień bo we wtorek już za testuję.Sasanka55, aeiouy lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
nick nieaktualnyTo ja tez lece na kwiecien i jednoczesnie bardzo Wam dziekuje za ogrom wsparcia, jaki dalyscie mi w marcu Pewnie zatestuje dopiero w maju, ale na nowym watku sobie przycupne i bede Wam kibicowac :*
5ylwian, szona, Angelika1313, Tele...79, Malinaa90, Iseko, aeiouy, Magduullina lubią tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Dziekuje Wam za ten miesiac,bez Was bym nie dala rady sie ogarnac :*lece z Wami na kwiecien,chociaz moj kwiecien bedzie bez testu
Przytulam najmocniej. Jutro będzie lepiej :*5ylwian lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Dziekuje Wam za ten miesiac,bez Was bym nie dala rady sie ogarnac :*lece z Wami na kwiecien,chociaz moj kwiecien bedzie bez testu
5ylwian lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
syllwia91 wrote:Sylwian i Pauliska tak mi przykro ale z drugiej strony wiem że to brzydko mówiąc ulga. Teraz będzie tylko lepiej😘 jak narazie mam dwa wyniki. Prolaktyna 7. 79 trochę chyba za mało? Biorę jedna dziennie bromergonu
Kwas foliowy >20.00
Jeszcze dwa badania..syllwia91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ten kwas to może być z powodu mutacji, jak będziesz brała metylowany to Ci powinien spać trochę. Ja też miałam ponad normę, i mam te sama mutacje. Tylko U. Nic nie mówił o metylach.
-
Do tego dzisiaj Kropek mnie opuscil... wiem,ze krytykujecie za takie pisanie.ale to nie byl skrzep,watrobka czy cokolwiek innego. To byl bloniasty,polprzezroczysty bąbelek. Niewielki bo moze z 0,5cm. Wyłam cale przedpoludnie.. to koniec. Gruba krecha i nowy rozdzial.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane
5ylwian bardzo mocno ściskam, oby teraz było już tylko lepiej :*
Szczęśliwa Mamusia dziękuję za wątek, i Wam dziewczyny również za obecność i wsparcie :* widzimy się na kwietniowymOchmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -