Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
O rety, rety kobiety kochane, zostawić Was na chwilę co tu się dzieje, jakie emocje. Serdecznie gratuluję wszystkich kreseczek, a za resztę trzymam kciuki i życzę takich bladzioch jak u Gumci 😚😍
Jutro dokładniej nadrobię. Pozdrawiam 😊Magduullina lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Szona, już Ci hormony na mózg wpływają, a co będzie dalej... 😵 wyrazy współczucia dla Emka...
A tak serio 6 dni do @ to okropnie dużo. Jak wychodzi Ci taki bladzioch to MUSI być coś na rzeczy! Weź nie świruj, idź na betę i odpoczywaj 😚szona, Sasanka55, Angelika1313, nuśka91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa... wrote:Paula ciąża gratki :*
zaczelismy przygotowania do in vitro, prawie wcale nie uprawilaismy seksu..
plus dostalam grzybicy z tydzien temu i bralam antybiotyki.
mozliwe ze cos od tych tab;etek dopochwowych sie pomieszalo>
i test wychodzi a nie powienien?
-
Paula_30 wrote:hej dziewczyny,
pomozecie?
dzisisj moj 10dpo jesli wierzyc ovu...test wyszedl taki:
https://zapodaj.net/aceefeb3b75d1.jpg.html
Nie wróż z owu, zrób jutro ciążowyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Co tu sie wyrabia? Nie mozna Was na chwile z oczu spuscoc, zebyscie czegos noe sysikaly. No tyle Was ze juz nie wiadomo komu gratulowac.
Szona, Szczeslowa maminoa cos sie tlucze. Mam nadzieje, ze sie dotlucze
Sasanko moim zdaniem jest ciemniejsza, ale tylko beta prawde Ci powie. Ciesze sie, ze plamienia ustaly. Nam nadzieje, ze prog tez ruszy do gory
Paula juz zglupialam, to ciazowy test czy owulacyjny?Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni, Mila, nie przejmujcie sie waga :*
Szona, jak Cie pieprzne, Kochanie, to przestaniesz glupoty wymyslac :*
Ja wyniki pewnie bede miala kolo 16-17:00. Poki co to jeszcze badan nie zrobilam 😬 Rano glowa bardzo bolala, pozniej plakalam, ogladajac "Seksowne mamuski", nastepnie plakalam przez testy, teraz placze, bo nie wiem juz, co wymyslac, a zaraz ide sie kapac i kierunek LuxmedMila1996, szona, Ochmanka, Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Moni, Mila, nie przejmujcie sie waga :*
Szona, jak Cie pieprzne, Kochanie, to przestaniesz glupoty wymyslac :*
Ja wyniki pewnie bede miala kolo 16-17:00. Poki co to jeszcze badan nie zrobilam 😬 Rano glowa bardzo bolala, pozniej plakalam, ogladajac "Seksowne mamuski", nastepnie plakalam przez testy, teraz placze, bo nie wiem juz, co wymyslac, a zaraz ide sie kapac i kierunek Luxmed
Sasanka będzie dobrze, dla mnie ta kreska jest ciemniejsza czysto obiektywnie
A ja mam jeszcze 9 dni do potencjalnej @ i wizyty u ginka. Liczę, że te bolące cycki zwiastują, że przyjdzie jednak szybciejSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Mila - ja dzisiaj mam 1/4 za sobą, równo 10tyg nie wchodziłam na wagę ale ciuchy w mojej szafie są albo za duże albo za małe 😄 najchętniej już bym kupiła ciążowe spodnie...
Paula_30, spokojnie, cieszyć się będziesz z dwóch kresek na ciążowym, pozytywny owulak to nie jest wyznacznik ciąży. Zrób jutro ciążowy lub od razu betę, 11 dpo może już wyjść
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Paula_30 wrote:Paula juz zglupialam, to ciazowy test czy owulacyjny?
Serdecznie Cię przepraszam, mój mózg nie ogarnął i zrozumiałam jakby to był test owu 😂 w takim rzie gratulacje!Paula_30, Magduullina lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Nie wróż z owu, zrób jutro ciążowy
Ale to jest właśnie ciążowy!
moni05, Paula_30 lubią tę wiadomość
-
Jesteście kochane, ale fakty są jakie są rozmontowałam facelle - na wczorajszym coś jest, na dzisiejszym chyba nie. 6 dni do @ to dużo, ale widziałyśmy tu już wiele pięknych kresek 10 dpo. Oczywiście pozostaje uzbroić się w cierpliwość, ale jednak - całkiem szczerze - czekam już bez wiekszych nadziei.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 11:10
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Mila - ja dzisiaj mam 1/4 za sobą, równo 10tyg nie wchodziłam na wagę ale ciuchy w mojej szafie są albo za duże albo za małe 😄 najchętniej już bym kupiła ciążowe spodnie...
Paula_30, spokojnie, cieszyć się będziesz z dwóch kresek na ciążowym, pozytywny owulak to nie jest wyznacznik ciąży. Zrób jutro ciążowy lub od razu betę, 11 dpo może już wyjść
Nie wiem gdzie napisalam ze wyszedl mi poztytywny owulacyjny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Hm...nie wiem,nie wiem. Czy Wy tez to widzicie? Patrze i norobiłam sobie nadziei.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1883e5ae3ebf.jpg
Szona, u Ciebie też widzęszona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Paula_30 wrote:dziewczyny to jest test ciazowy zaden owulacyjny.
Nie wiem gdzie napisalam ze wyszedl mi poztytywny owulacyjny
Już się poprawiłam, przepraszam jak napisałaś, że nie wiesz, czy wierzyć ovu to właśnie tak opacznie zrozumiałamPaula_30 lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:Jesteście kochane, ale faktu są jakie są rozmontowałam facelle - na wczorajszym coś jest, na dzisiejszym chyba nie. 6 dni do @ to dużo, ale widziałyśmy tu już wiele pięknych kresek 10 dpo. Oczywiście pozostaje uzbroić się w cierpliwość, ale jednak - całkiem szczerze - czekam już bez wiekszych nadziei.
https://zapodaj.net/aceefeb3b75d1.jpg.html
mozesz mi wrzucic swoj test bo tu nie moge znalezc
-
Gumcia1989 wrote:Cześć. W styczniu odstawiłam antykoncepcję, cierpię również na niedoczynnosc tarczycy więc stwierdziłam, że jak bierzemy się za ciążę to porządnie. Nakupiłam testów owulacyjnych i zaczęłam uzupełniać wykresy. 31 stycznia była pierwsza normalna miesiączka (już nie plamienie z odstawienia) i do tej pory cisza. Ovulacja powinna być w walentynki, choć ciężko to stwierdzić bo za wielu cykli nie obserwowałam. Obecnie 39 dzień od pierwszego dnia @ a tu cisza. Krwawienia brak choć brzuch boli jak na @ już od dwóch tygodni. Piersi obolałe, temperatura wczoraj 36,9 . Zrobiłam dziś test i wygląda jak na zdjęciu. Blada ta kreseczka, czy to może być dobry znak? Że tak szybko, jakimś cudem w pierwszym cyklu od razu gol?
https://zapodaj.net/351a9448322f3.jpg.html