medycyna, nadzieja, MODLITWA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny- cieszę się, że jest nas więcej
Ja też proponuję swoją modlitwę- przy czym łatwiej mi będzie modlić się za Was konkretnie znając Was po imieniu
Proszę Was o wsparcie w modlitwie, w tym momencie nawet nie tyle, co w kwestii starania o maleństwo, bardziej o modlitwę za moje małżeństwo i o wyzwolenie męża z nałogu. Chwilowo mąż zdecydował się na zaprzestanie starań- póki co przegrywam z alkoholem 1:0.
Proszę o modlitwę! Odwdzięczę się
Do pracy jadę godzinę, więc dużo czasu mam na różaniec -
Marietta możesz na mnie liczyć. Polecam Ci podpisać KWC(Krucjata Wyzwolenia Człowieka), w intencji męża.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Jeśli mogłabym prosić o modlitwę aby Bóg obdarzył nas jeszcze jednym dzieciątkiem. A w szczególności o to żeby mój mąż, który nie chce już dziecka zmienił zdanie, żeby znalazła argumenty, które pozwolą mi go przekonać ( tu chyba będzie potrzebny Duch Św.)
Chciałabym aby czas starań o kolejne dziecko i jego przyjście na świat umocniły nasz związek po tragedii jaka nas spotkała...
Tak mi ciężko po odejściu Frania...Marietta lubi tę wiadomość
UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
-
Monikk- Dziękuję!!
Czytam o KWC- polega na całkowitej abstynencji?
Angelina- od czwartku do środy przez tydzień mogę poświęcic poranny różaniec dla Ciebie. Napisz proszę jak masz na imię, ewentualnie jak ma na imię Twój mąż- będzie mi łatwiej się modlić, tak wydaje mi się bardziej personalnie... -
Tak, całkowita abstynencja,(ja podpisywałam 2x na rekolekcjach oazowych i wspomniano nam że to dotyczy również kupowaniem i podawaniem alko), i modlitwa w intencji jednej konkretnej osoby która jest uzależniona. Chyba powinnam mieć gdzieś jeszcze jeden "blankiecik", jak znajdę to Ci zeskanuję
Marietta lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Marietta wrote:Monikk- Dziękuję!!
Angelina- od czwartku do środy przez tydzień mogę poświęcic poranny różaniec dla Ciebie. Napisz proszę jak masz na imię, ewentualnie jak ma na imię Twój mąż- będzie mi łatwiej się modlić, tak wydaje mi się bardziej personalnie...
Dziękuję Ci bardzo , ja mam na imię Agnieszka. O Tobie też będę pamiętała w modlitwie...
UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
-
ja również proszę o modlitwę bo od czasu starań słabo dogaduje się z mężem jestem cały czas zdenerwowana brak mi wiary w to że Bóg obdarzy nas potomstwem tylko w odpowiednim czasie... a nie że już bo chce.... na imię mam Monika
Marietta lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -