💖Mieć certyfikat KCP to klasa, ale jeszcze lepiej jesiennego bobasa!👶🍂
-
WIADOMOŚĆ
-
Vergeet wrote:PaulinKA oglądaj The Traitors! Wczoraj się zaczęła polska druga edycja, uwielbiam! To chyba najlepiej zrobiony przez Polaków program inspirowany zagranicznymi! 🤩
Zapisuje 😁🤣 może zachęcicie mnie do nauki hiszpańskiego? 😅 kiedyś nawet zrobiłam trochę lekcji duolingo ale niewiele zapamiętałem 😅Molahonkeey lubi tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi (a-TPO-100!), lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Vergeet wrote:Kochane zapraszam do głosowania na tytuł wąteku na marzec ‼️
Jest z czego wybierać, dużo pomysłów padło 🤩
Czas na głosowanie do czwartku ‼️
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSej8tdvuqDZz_Uo79OIjUpJ33OFbFme2sVcH6rciDtcguUeNw/viewform?usp=header
Coś czuję,że wygra ostatnie 😁😁Vergeet, kałamarnica 11, Babsi, Molahonkeey lubią tę wiadomość
-
PaulinKA wrote:Zapisuje 😁🤣 może zachęcicie mnie do nauki hiszpańskiego? 😅 kiedyś nawet zrobiłam trochę lekcji duolingo ale niewiele zapamiętałem 😅
Molahonkeey lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON -
Alicjasss wrote:Coś czuję,że wygra ostatnie 😁😁
kałamarnica 11, Alicjasss, Nowa2024, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15
Badania💉
Vergeet wrote:Nieskromnie powiem, że też mi się najbardziej podoba 😂
A najbardziej to szczęście należy się Tobie Kochana... 🥰🥰🥰 mam nadzieje ze ten tytuł będzie zaklęciem również dla Ciebie... 🥰
Migotka96, Vergeet, M93, Nowa2024, Molahonkeey, Aksandra, Julia24 lubią tę wiadomość
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi (a-TPO-100!), lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏰️Czerwiec- klinika -
PaulinKA wrote:A najbardziej to szczęście należy się Tobie Kochana... 🥰🥰🥰 mam nadzieje ze ten tytuł będzie zaklęciem również dla Ciebie... 🥰
Molahonkeey lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15
Badania💉
P.S najkrótszy miesiąc w roku, a my nastukałyśmy już prawie 200 stron! That's crazy! Albo dla Ciebie PaulinKA po hiszpańsku- eso es una locura 😂🤩
PaulinKA, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15
Badania💉
Alicjasss wrote:Haha trzymam trzymam, najważniejsze aby jeszcze w tym tygodniu, a nie następnym 😁
Mój sam mnie do łóżka zaciąga. Mimo że ♥️ wieczorem, to rano mówi : "ale teraz też musimy, czytałem że rano plemniki są najlepsze" 😁🤣 Jemu byś nie wytłumaczyła, że co dwa dni nawet można hehe
Babsi przyjemnego wieczoru 😁😉
Mola twój mąż aż nie będzie mógł za parę dni spojrzeć na pomidory na długi czas 🤣🤣 Także niech teraz leczo ma tę moc 🤣🤣🤣🤣 aby za miesiąc już nie trzeba było jeść.
Dziękuję bardzo. Siedzę w łóżku i czekam... a gdzie facet... oczywiście w łazience.. siedzi.Vergeet lubi tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Vergeet - zagłosowane, wybór był bardzo prosty. 😁
Nowa czekam na wieści od Ciebie 💗
U nas intensywny dzień! Po pracy trening, a potem byliśmy na higienie zębów. Mech... nie lubię, ale trzeba raz na jakiś czas. Jeszcze po drodze zakupy i właśnie weszliśmy do domu. Szybka kolacja i niedługo nyny.
A, chyba Wam nie pisałam. W piątek 28.02 wybieram dzień zaległego urlopu, zamierzam zrobić dzień dla siebie, a punkt pierwszy to oznaczenie progabędę 6dpo, więc już będzie wiadomo chociaż, czy owulka była. Oczywiście poza tym jeszcze zamierzam potrenować i zjeść pyszne drugie śniadanie gdzieś na mieście. Lubię czasem sama wyjść.
A mój Mąż tego samego dnia robi kontrolne badania nasienia. Także trzymajcie kciukaski 🤗
Edit: Babsi haha... niech tam zrobi co ma zrobić i wbija do Ciebie czym prędzej! 🔥🔥🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego, 21:45
Vergeet, Nowa2024, Molahonkeey, Babsi lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
• parametry nasienia:
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 14 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 Lametta + Ovitrelle 💉🙏
- 16d.c. pęcherzyk 23mm, endometrium 11mm
3 dpo progesteron 13.60 ng/mL
6 dpo progesteron 17.53 ng/mL -
kałamarnica 11 wrote:Vergeet - zagłosowane, wybór był bardzo prosty. 😁
Nowa czekam na wieści od Ciebie 💗
U nas intensywny dzień! Po pracy trening, a potem byliśmy na higienie zębów. Mech... nie lubię, ale trzeba raz na jakiś czas. Jeszcze po drodze zakupy i właśnie weszliśmy do domu. Szybka kolacja i niedługo nyny.
A, chyba Wam nie pisałam. W piątek 28.02 wybieram dzień zaległego urlopu, zamierzam zrobić dzień dla siebie, a punkt pierwszy to oznaczenie progabędę 6dpo, więc już będzie wiadomo chociaż, czy owulka była. Oczywiście poza tym jeszcze zamierzam potrenować i zjeść pyszne drugie śniadanie gdzieś na mieście. Lubię czasem sama wyjść.
A mój Mąż tego samego dnia robi kontrolne badania nasienia. Także trzymajcie kciukaski 🤗
Edit: Babsi haha... niech tam zrobi co ma zrobić i wbija do Ciebie czym prędzej! 🔥🔥🔥
No i ja też kontrola ząbków raz w roku obowiązkowo! Odkąd wydałam grube tysiące na ogarnięcie moich zębów przez zaniedbania rodziców to teraz chodzę co roku z zegarkiem w ręku i niczego się nie boje! 😀
Nowa dawaj znaka w końcu! 🥹🤞🏻
Babsi weź go wyrwij z tej łazienki czy coś bo jajeczko czeka 😂
M93 chyba jakiś historyczny moment będzie 😂
My dzisiaj podpisany akt notarialny, umowa przedwstepna. Teraz byle dostać kredyt, trzymajcie kciuki 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego, 22:00
PaulinKA, kałamarnica 11, Julia24, Babsi lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15
Badania💉
Vergeet wrote:Kochane zapraszam do głosowania na tytuł wąteku na marzec ‼️
Jest z czego wybierać, dużo pomysłów padło 🤩
Czas na głosowanie do czwartku ‼️
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSej8tdvuqDZz_Uo79OIjUpJ33OFbFme2sVcH6rciDtcguUeNw/viewform?usp=headerVergeet lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀 -
Nowa dawaj znac 🥹
Nowa2024 lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
Endometrium 9mm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
Przepraszam kobity, że dopiero teraz ale pędziłam do domu a mgła była jak mleko 🫣
A więc jak zwykle beka max 🤣. Na wstępie powiem, że w kolejnym cyklu transfer, to już pewne (przynajmniej na ten moment🤪).
Ale oto update z wizyty:
Ponad godzina opóźnienia! Ale mimo wszystko doktorek zapraszając mnie do gabinetu miał taki uśmiech na twarzy, że wybaczyłam mu to opóźnienie zanim w ogóle zdążyłam się obrazić xD. Wbiłam tam do niego nie zdejmując kurtki, bo miałam taką tylko cienką max zamszową (z tych 14 paczek, które przyszły w zeszłym tyg 🤣) stwierdziłam, że 10 sek idę do niego z auta więc co mi tam. A on do mnie na wstępie czy mam coś jeszcze na siebie czy tylko tą kurtkę, bo jak będę chora to mnie zabije 🤣🤣🤣. Wbijam do łazienki zrobić z siebie prima balerinę do badania, a tam różowe sukienki jednorazowe (zawsze były zielone) także różowa kiecka, białe skarpetki plus moje blond włosy, wyglądałam chyba gorzej niż jak mnie rodzice ubierali w wieku 5 lat 🤣🤣🤣 wbijam na fotel, doktorek chce mnie badać a coś palcy włożyć nie mógł, odwrócił się i sobie żelu na palce zapodał. Nie wiedziałam czy ma mi być nieco wstyd czy mam udawać, że nie ma tematu Hahahha. Nie wyszło mi ani jedno ani drugie, bo zaczęłam się śmiać na głos 🫣🫣🫣. Potem przeszłam na tą leżankę do USG, doktorek włożył mi tą głowicę i widzę jak sam do siebie miny pizga do tego monitorka, po chwili aż zrobił zoom, ja już zagotowana co on tam zobaczył a on „a nie ok, już myślałem że tu coś złego, nie ma tematu!” Generalnie z USG wyszło wszystko „pięknie”. Potem wypisywał mi receptę na estrofem, duphaston, cyclogest. No i doczepił się do mojego peselu xD „to co za chwilę urodzinki?” A ja, że no niestety taka psychologiczna granica, już mam zalamke. A on na to „nie nie nie! Pani jest taka młodziutka, wygląda pani na 22 lata max!”. Także już mam supi humor, nie jestem jednak stara🤣🤣🤣. Żeby mu nie było przykro to wypaliłam „no panu bym dała max 45 lat”. A on się aż zawstydził, do mnie dotarło że najpierw powiedziałam potem pomyślałam (jak zwykle) 🤣🤣🤣🤪. Powiedział, że ten estrofem mam brać od 2 dc 3 tabsy mogę sobie na raz walnąć xD. No i potem wychodzę mówię dziękuję do widzenia, pełna kulturka a ten „nie nie kochana jeszcze życzenia urodzinowe ode mnie!” Także doktorek mi piękne życzenia złożył, wyprzytulal mnie max, tak że aż nasze buźki się spotkały w dotyku 🤣🤣🤣 doktorek taki gładziutki ogolony oh i ah, powiedział jeszcze, że mam bardzo ładny perfum. Chyba to tyle 🤔 aha co mi się przypomniało jak już byłam z 30 km od kliniki 🤦🏼♀️ że ja w klinice nie zapytałam o raport z naszej hodowli zarodków hahahhahahahahaha. Także tego, nie wiem nic xD.
PS. Doktorek cały czas używa kubeczka ode mnie 🫶🫶🫶
A teraz idę zjeść zupę pomidorową 😁🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego, 23:03
Nitka96, Ana29, Molahonkeey, Julia24, Babsi, PaulinKA, Vergeet, Dagmarova lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty -
Nowa2024 wrote:Przepraszam kobity, że dopiero teraz ale pędziłam do domu a mgła była jak mleko 🫣
A więc jak zwykle beka max 🤣. Na wstępie powiem, że w kolejnym cyklu transfer, to już pewne (przynajmniej na ten moment🤪).
Ale oto update z wizyty:
Ponad godzina opóźnienia! Ale mimo wszystko doktorek zapraszając mnie do gabinetu miał taki uśmiech na twarzy, że wybaczyłam mu to opóźnienie zanim w ogóle zdążyłam się obrazić xD. Wbiłam tam do niego nie zdejmując kurtki, bo miałam taką tylko cienką max zamszową (z tych 14 paczek, które przyszły w zeszłym tyg 🤣) stwierdziłam, że 10 sek idę do niego z auta więc co mi tam. A on do mnie na wstępie czy mam coś jeszcze na siebie czy tylko tą kurtkę, bo jak będę chora to mnie zabije 🤣🤣🤣. Wbijam do łazienki zrobić z siebie prima balerinę do badania, a tam różowe sukienki jednorazowe (zawsze były zielone) także różowa kiecka, białe skarpetki plus moje blond włosy, wyglądałam chyba gorzej niż jak mnie rodzice ubierali w wieku 5 lat 🤣🤣🤣 wbijam na fotel, doktorek chce mnie badać a coś palcy włożyć nie mógł, odwrócił się i sobie żelu na palce zapodał. Nie wiedziałam czy ma mi być nieco wstyd czy mam udawać, że nie ma tematu Hahahha. Nie wyszło mi ani jedno ani drugie, bo zaczęłam się śmiać na głos 🫣🫣🫣. Potem przeszłam na tą leżankę do USG, doktorek włożył mi tą głowicę i widzę jak sam do siebie miny pizga do tego monitorka, po chwili aż zrobił zoom, ja już zagotowana co on tam zobaczył a on „a nie ok, już myślałem że tu coś złego, nie ma tematu!” Generalnie z USG wyszło wszystko „pięknie”. Potem wypisywał mi receptę na estrofem, duphaston, cyclogest. No i doczepił się do mojego peselu xD „to co za chwilę urodzinki?” A ja, że no niestety taka psychologiczna granica, już mam zalamke. A on na to „nie nie nie! Pani jest taka młodziutka, wygląda pani na 22 lata max!”. Także już mam supi humor, nie jestem jednak stara🤣🤣🤣. Żeby mu nie było przykro to wypaliłam „no panu bym dała max 45 lat”. A on się aż zawstydził, do mnie dotarło że najpierw powiedziałam potem pomyślałam (jak zwykle) 🤣🤣🤣🤪. Powiedział, że ten estrofem mam brać od 2 dc 3 tabsy mogę sobie na raz walnąć xD. No i potem wychodzę mówię dziękuję do widzenia, pełna kulturka a ten „nie nie kochana jeszcze życzenia urodzinowe ode mnie!” Także doktorek mi piękne życzenia złożył, wyprzytulal mnie max, tak że aż nasze buźki się spotkały w dotyku 🤣🤣🤣 doktorek taki gładziutki ogolony oh i ah, powiedział jeszcze, że mam bardzo ładny perfum. Chyba to tyle 🤔 aha co mi się przypomniało jak już byłam z 30 km od kliniki 🤦🏼♀️ że ja w klinice nie zapytałam o raport z naszej hodowli zarodków hahahhahahahahaha. Także tego, nie wiem nic xD.
A teraz idę zjeść zupę pomidorową 😁🤣
Hahaha nowa to jest materiał na książkę 😅😅😅
Super, że za chwilę transfer 🥹🩷Nowa2024 lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
Endometrium 9mm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
Nowa2024 wrote:Przepraszam kobity, że dopiero teraz ale pędziłam do domu a mgła była jak mleko 🫣
Ale oto update z wizyty:
A teraz idę zjeść zupę pomidorową 😁🤣
Kocham czytać relację z Twoich wizyt, jesteś niezła agentka 🫶🏻😂 Cieszę się bardzo, że w kolejnym cyklu transfer 😍
Czekałam na wieści teraz mogę udać się do śpiulkolotu, miłej nocy dziewczyny 💤Nowa2024 lubi tę wiadomość
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
13.02 histeroskopia - stan zapalny wyleczony
05.03 początek stymulacji pod IVF
12.03 podgląd 🥚 -
Nowa twoje relacje z wizyty to jest sztos 😍 cieszę się że na trudnej drodze do rodzicielstwa spotkałaś takiego Lekarza co i konkretne zalecenia da, i okrzyczy jak przychodzisz rozgołocona i wyprzytula jak trzeba 😍 zloty czlowiek!
No to wszystko już wiesz, rozumiem że czekamy na @ i zaczynamy montaz kropka??
Duphaston bierzesz już teraz na przyspieszenie okresu czy dopiero w cyklu transferowym?
Czekałam na Twoja relacje, teraz mogę już iść spać 😄🥰😍
Nowa2024, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏰️Czerwiec- klinika -
Ja mam laski wizyte 10 marca 😍
Jak napisałam lekarzowi że mam bete 50 i proga 20 to moj doktorek mi napisał : "Ciąża. Wizyta 10 marca o 19:00" także bardzo wylewnie 😅🤣 w następnej wiadomości napisał Gratuluję 😁Nowa2024, Molahonkeey, Aksandra, a_aandzela, kałamarnica 11, Insane, Babsi, Julia24, Vergeet, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
Endometrium 9mm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
Ana krótko i na temat ci doktorek napisał! 😁😁😁🫶🫶🫶
Molahonkeey chcesz może książkę napisać o mnie i doktorku ? 🤣🤣🤣
Paulinka teraz nic nie biorę, wszystko, łącznie z progiem dopiero w kolejnym cyklu 😉
Nitka hahaha „spiulkolot”! Dawno zapomniałam o tym słowie, a uwielbiam! 😍Molahonkeey, PaulinKA, Vergeet lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty -
@Alicjasss hahaha kochany 🥹 mój miał właśnie taki zapał w Styczniu i już też powoli odpala wrotki 🤣🤣 i też nie przetłumaczysz 🤣 dokładnie niech wcina 🤣 na szczęście mega się zajadał i chwalił 🥹💖
@PaulinKA bo to nasze guilty pleasure 🤭
Ja uwielbiam język hiszpański ale niestety moja historia taka sama jak Twoja 🤣🤣 ale widzę że jest nas więcej (@Vergeet❤️)
@Nitka 🥹 podziwiam, że oglądacie razem❤️
@Vergeet właśnie oglądałam The Traitors - super sezon się zapowiada 🥰
Trzymam kciukasy za kredyt ✊🏼🍀 wysyłam paczkę kredytu udzielaczkę 📦💕
@kałamarnica11 wspaniały plan na piąteczek 🥹
@Babsi bez posiedzenia nie będzie działania 🤣 niech tam załatwia sprawy i bierze się do roboty 🔥🔥🔥
@Nowa u nas też mgła jak mleko - normalnie horror movie 🎥 super że transfer już za rogiem 🥹💖 hahahaa nie mogę z tych historii, zbieramy materiał na książkę jak nic! 🤭 jaki kochany w ogóle z tymi urodzinami 🥹 i piękna wizyta i dużo radości i nadziei - no hit ✨💕 DAWAJ TEN CYKL NASTĘPNY JUŻ 🤣🤣
@Ana29 pięknie 🥹💕
Hahaha ten ostatni tytuł wątku był na żarty 🤣🤣🤣❤️ jeśli on wygra to padnę 🤣🤣 i jeszcze ta ekspresja na końcu - jakby jedna emotka była za mało 🤣 czyli jak zawsze u mnie hahaha 😆
Proszę w razie czego chociaż pozmieniać oprawę graficzną na jakieś ładniejsze emotki 🤭kałamarnica 11, Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02