SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Monitoror do cyklu
Odpowiedz

Monitoror do cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2021, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny czy ktoras z was uzywala komputera do monitorowania cyklu?czy udalo sie zajsc w ciaze i po jakim czasie ?

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uzywalam Clearblue.. zuzywalam cale opakowanie testow, gdzie pisali, ze opakowanie starczy mi na 2-3 cykle.
    wiec przy moim prawdopodobnym PCOs nie dalo rady.

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • snw Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca 2021, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Ja używam monitora Clearblue od paru dobrych miesięcy, niestety jak na razie ciąży brak :( chodziłam też na monitoringi do gina i przyznaję, że ten elektroniczny monitor pokrywał się w 100% z tym co mówił lekarz.
    Aktualnie "jadę" tylko na tym.

Natomiast wydatek to jest dosyć spory, bo monitor 400-500 zł zależy jak trafisz plus te testy (170-180 zł chyba za paczkę na allegro) i mi to wystarcza na jakieś 2,5 cyklu...

🙋🏼‍♀️34 lata 💁🏻‍♂️40 lat
    Starania od 07.2020 💕

03.05.2022 - ⏸
    13.05.2022 - 🔘
    27.05.2022 - 🧡🦐
    23.06.2022 - 4,47cm człowieka ♥️
    29.06.2022 - It’s a girl! 🎀
    22.09.2022 - Kluseczka ma już 699g 💪🏻
    09.01.2023 - 💚

QtiCp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ