Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Negatywny test i spóźniająca się miesiączka + objawy
Odpowiedz

Negatywny test i spóźniająca się miesiączka + objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wraz z moim przyszłym mężem staramy się od jakiegoś czasu o dzidziusia. Nie zawsze kochaliśmy się jak roboty. Choć w tym miesiący, odłożyliśmy kalendarzyki i po prostu się często kochaliśmy o każdych porach i tak niespodziewanie. :)

Zwykle cykle mam 29 dniowe. Zdarzyło mi się, że kilka razy (2-3 w roku) miałam, cykle 31.

Kochaliśmy się przed i w dni płodne i się śmiałam do narzeczonego i powiedziałam, że muszę pomóc jego małym plemnikom dość do mojego jajeczka i podusia pod pupcie i nogi na ścianę :)
    Również kochaliśmy się po nich :)

Powinnam dostać okresu 22.12.17, ale do teraz go nie mam.

Dziś zrobiłam test, był popołudniowy i z tego co się doczytałam do taki dość aptekowy bobo test. Zrobiłam i nic, znów jedna bardzo widoczna kreska. Dlaczego dziś popołudniu test, akurat wracając z pracy, pomyślałam, że może akurat i będziemy mieli cudowny prezent na święta, ale jak zobaczyłam znowu negatyw, to aż mi się humor popsuł.

Ostatnio dość złapał mnie jakiś wirus, totalnie nic się nie chciało, głowa bolała i lekkie przeziębienie, norma w tej porze roku.

Zawsze gdy mam okres to strasznie boli mnie prawa noga, mam jakby takie skurcza, dość mocno odczuwalne. I akurat od dwóch-trzech dni je odczuwam, a okresu brak. Zero pryszczy w piersiach też nie zauważyłam jakiś zmian. Ostatnio łapią mnie skurcza brzucha, że coś gdzieś tam poboli, a to jajniki. Też ostatnio mnie bolał brzuch, a może to i mięśnie brzucha i miałam strasznie twardy, jakbym robiła brzuszki i na drugi dzień miałam zakwasy, ale nie robiłam żadnych ćwiczeń, przeciwnie, leżałam cały dzień i odpoczywałam :))

Też warto dodać, że ostatnio zauważyłam, że chcę mi się częściej wyróżniać i faktycznie tak jest. Czasem mam ochotę na coś na prawdę mega dobrego do jedzenia, a czasem najchętniej nie jadłabym nic. Zaczynam odmawiać sama sobie nawet jak chodzi o te moje najbardziej ulubione rzeczy do jedzenia.

Odczuwam, zmęczenie i totalnie nic mi się nie chcę do tego straszny ból pleców. Siedzę na kasie w sklepie i przyzwyczaiłam się do tej pozycji, ale od kilku dni nie mogę wręcz wytrzymać i muszę wstać i pochodzić i rozmasowywać.

Jeżeli chodzi o śluz, mam teraz wodnisty i odczuwam jakby coś spływało, wtedy szybko lece do toalety sprawdzić czy to nie @, ale nie. Na wkładce tyle co jaki jasnożółty śluz, ale bardzo mało.

Czekać jeszcze, próbować z jakimś innym testem i tylko poranny mocz brać pod uwagę czy badanie krwi? :)

Wesołych świąt i życzę wszystkim udanych prezentów :) (wiecie jakich) i spełnienia marzeń!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta hcg z krwi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ