X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie negatywny test po ovitrelle
Odpowiedz

negatywny test po ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katte Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Niewytrzymalam i równo 7 dni po podanii zastrzyku ovitrelle zeobilam test strumieniowy.
    Czytałam, że przecież beta powinna się utrzymać, a na teście tylko jedna negatywna kreska... Jestem wręcz załamana, że chociaż tak nie zobaczyłam tych dwóch... Ktoś też tak miał?

• Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi się tez zdarzyło zrobić dość szybko test po ovitrelle i tez nie miałam 2 kresek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 14:07

f2w3rjjg2cdpokqz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katte wrote:
    Witajcie.
    Niewytrzymalam i równo 7 dni po podanii zastrzyku ovitrelle zeobilam test strumieniowy.
    Czytałam, że przecież beta powinna się utrzymać, a na teście tylko jedna negatywna kreska... Jestem wręcz załamana, że chociaż tak nie zobaczyłam tych dwóch... Ktoś też tak miał?

Widocznie zastrzyk utrzymywał się krócej u Ciebie , ja raz 8 dnia robiłam i tez negatywny a w następnym cyklu ovitrelle utrzymywał się do 11 dnia wiec nie ma reguły

• Madziuchna93 Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katte wrote:
    Witajcie.
    Ja w 8 dniu po ovitrelle miałam delikatny cień na tescie z porannego moczu. W 12 dniu po zastrzyku ( 9 dpo) o g 14 miałam znowu cień. W 13 dniu (10dpo), miałam już wyraźna kreskę. Obecnie czekam do terminu @ i się umawiam do lekarza. Nie przejmuj się negatywem, ta druga kreska by cię nie usatysfakcjonowała. A teraz masz jeszcze szanse, nic straconego. Bądź dobrej myśli 🤗🍀✊

• Katte Przyjaciółka

Wysłany: 1 maja 2021, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet już dzisiaj byłam na becie! 3.98
    We wtorek powtarzam :)

Madziuchna93, Pocahontas91 lubią tę wiadomość

• Pocahontas91 Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katte wrote:
    Ja to nawet już dzisiaj byłam na becie! 3.98
    We wtorek powtarzam :)

I jak dziś wyniki? Udało się? ✊🏻

• Rudaw Nowa

Wysłany: 12 czerwca 2022, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 30 mają dostałam zastrzyk .. stosunek był 29 30 31 .. ciekawość mnie zjadła i po 4 dniach zrobiłam test oki wyszedł pozytywny wiadome zastrzyk
    . Później po 9 dniach zrobiłam znowu i jedna kreska pełna druga dzień cienia .. zostało mi 3 dni do miesiączki .. wczoraj zrobiłam test i pusto .. czy to może znaczyć że nam znowu nie siadło ?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2022, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudaw wrote:
    Witam 30 mają dostałam zastrzyk .. stosunek był 29 30 31 .. ciekawość mnie zjadła i po 4 dniach zrobiłam test oki wyszedł pozytywny wiadome zastrzyk
    . Później po 9 dniach zrobiłam znowu i jedna kreska pełna druga dzień cienia .. zostało mi 3 dni do miesiączki .. wczoraj zrobiłam test i pusto .. czy to może znaczyć że nam znowu nie siadło ?
    Może.
    Dlatego zawsze zrób betę. Zwłaszcza po zastrzykach.

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
  • Trottin Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2022, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirowa wrote:
    Może.
    Dlatego zawsze zrób betę. Zwłaszcza po zastrzykach.

Imbirowa, a ile dni po zastrzyku należy zrobić betę?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ