Negatywny test po terminie miesiączki
-
Hej dziś mam 40dc miesiaczka powinna być 4 dni temu jednak dziś robiony test ciążowy negatywny.
Cykle mam dośc nieregularne od 31-41 dni (najczęściej to 34/36)
Kilka dni po przypuszczalnej owu objawy jak na okres( ból brzucha -podobny ale trochę delikatniejszy, ból piersi,który zaczął sie od swędzących szczypiących i zasiniałych sutków, delikatne 2 dniowe przęziebienie) na 3 dni przed spodziewaną miesiączką ból brzucha całkowicie ustąpił i nie boli do dziś.piersi nadal są bolesne.
Dodam jeszcze ze takie same objawy, które w terminie miesiączki ustapiły miałam już w ciąży która zakończyła się poronieniem. Nie wiem już co myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 16:35
Wiktoria -
Wiktoria123 wrote:Hej dziś mam 40dc miesiaczka powinna być 4 dni temu jednak dziś robiony test ciążowy negatywny.
Cykle mam dośc nieregularne od 31-41 dni (najczęściej to 34/36)
Kilka dni po przypuszczalnej owu objawy jak na okres( bul brzucha -podobny ale trochę delikatniejszy, bul piersi,który zaczął sie od swędzących szczypiących i zasiniałych sutków, delikatne 2 dniowe przęziebienie) na 3 dni przed spodziewaną miesiączką bul brzucha całkowicie ustąpił i nie boli do dziś.piersi nadal są bolesne.
Dodam jeszcze ze takie same objawy, które w terminie miesiączki ustapiły miałam już w ciąży która zakończyła się poronieniem. Nie wiem już co myśleć -
agapat -oczywiscie mam w planach wizytę u ginekologa ale myslałam ze może juz cos wyjdzie i wtedy chciałam sie wybrać.Faktycznie, beta najbardziej wiarygodna może jednak sie na nią wybiorę.Jednak skoro test był negatywy może poprostu ciązy nie ma a ja sie tylko nakrecam, ale do myslenia daje mi ten brak bólu brzucha, w każdym cyklu( zawsze) bul brzucha towarzyszył mi juz na kilka dni przed spodziewanym okresem i trawl potem jeszcze troche a tu wszystkie bóle mineły, cisza.
czy ktos może tak miał, że testy wychodziły negatywne po terminie miesiączki a jednak była ciąża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 16:36
Wiktoria -