Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Negatywny test po terminie miesiączki
Odpowiedz

Negatywny test po terminie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiktoria123 Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziś mam 40dc miesiaczka powinna być 4 dni temu jednak dziś robiony test ciążowy negatywny.
    Cykle mam dośc nieregularne od 31-41 dni (najczęściej to 34/36)
    Kilka dni po przypuszczalnej owu objawy jak na okres( ból brzucha -podobny ale trochę delikatniejszy, ból piersi,który zaczął sie od swędzących szczypiących i zasiniałych sutków, delikatne 2 dniowe przęziebienie) na 3 dni przed spodziewaną miesiączką ból brzucha całkowicie ustąpił i nie boli do dziś.piersi nadal są bolesne.
    Dodam jeszcze ze takie same objawy, które w terminie miesiączki ustapiły miałam już w ciąży która zakończyła się poronieniem. Nie wiem już co myśleć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 16:35

Wiktoria
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria123 wrote:
    Hej dziś mam 40dc miesiaczka powinna być 4 dni temu jednak dziś robiony test ciążowy negatywny.
    Cykle mam dośc nieregularne od 31-41 dni (najczęściej to 34/36)
    Kilka dni po przypuszczalnej owu objawy jak na okres( bul brzucha -podobny ale trochę delikatniejszy, bul piersi,który zaczął sie od swędzących szczypiących i zasiniałych sutków, delikatne 2 dniowe przęziebienie) na 3 dni przed spodziewaną miesiączką bul brzucha całkowicie ustąpił i nie boli do dziś.piersi nadal są bolesne.
    Dodam jeszcze ze takie same objawy, które w terminie miesiączki ustapiły miałam już w ciąży która zakończyła się poronieniem. Nie wiem już co myśleć
    Może test wadliwy? ja na Twoim miejscu pobiegłabym na badanie bety i wtedy miałabyś już odpowiedz. Ogólnie zapisałabyn się do gina na profilaktyczne badania :)

• Wiktoria123 Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapat -oczywiscie mam w planach wizytę u ginekologa ale myslałam ze może juz cos wyjdzie i wtedy chciałam sie wybrać.Faktycznie, beta najbardziej wiarygodna może jednak sie na nią wybiorę.Jednak skoro test był negatywy może poprostu ciązy nie ma a ja sie tylko nakrecam, ale do myslenia daje mi ten brak bólu brzucha, w każdym cyklu( zawsze) bul brzucha towarzyszył mi juz na kilka dni przed spodziewanym okresem i trawl potem jeszcze troche a tu wszystkie bóle mineły, cisza.
    czy ktos może tak miał, że testy wychodziły negatywne po terminie miesiączki a jednak była ciąża?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 16:36

Wiktoria
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ