Negatywny wynik testu a brak miesiączki :/
-
Dziewczyny! Pisze do Was bo zaczynam się niepokoić... Ostatnią miesiączkę miałam 22 października. 19 dc miałam owulację ( stwierdziłam to po śluzie owolacyjnym oraz bolących jajknikach) To jest nasz drugi cykl jak się staramy o dzidziusia. Brałam Inofolik,który w tamtym miesiącu przesunął mi okres o 4 dni. W niedzielę tj.16 listopada ostatni raz piłam Inofolic. Wczoraj robiłam test ciążowy i jest negatywny:/ Okresu dalej nie mam. Nie wiem co o tym myśleć? Może jestem w ciąży i jest za wcześnie na test? Zaczynam się denerwować...
-
nick nieaktualnyJa miałam ostatnią @ 23.10. a owulację też 19 dc. A jakiej długości masz cykle?
Ja w ciąży nie jestem, już sprawdziłam, mimo, że miałam ostatnio cykle 28 max 29 dniowe. Po prostu jest to u mnie pewnie efekt późniejszego rozpoczęcia duphastonu. Czekam na @ jutro jak na zbawienie, bo mam RTG. Myślałam, że skoro krew jest ujemna 10dpo to zaraz dostanę @ i wszystko się skończy. Jak widać organizm lubi czasem zagrać nam na nerwach. Ja nie mogę niestety pozwolić sobie na czekanie i nie wiem co zrobię jutro jeśli nie dostanę @! Tobie radzę na spokojnie poczekać 48 godzin od testu i powtórzyć jeśli oczywiście @ nie przyjdzie. Owulka w 19 dc przemawia za tym, że i faza lutealna się trochę przesuwa w czasie więc i test (tym bardziej sikany) mógł nie wyjść. Ostatnio zgłębiałam ten temat i doczytałam że hcg zaczyna się wydzielać 48 godz po zagnieżdżeniu, które może przebiegać nawet do 12 dpo. Najpierw pojawiają się niskie wartości wykrywane tylko badaniem krwi, a potem jak wzrośnie to wykryje ją test z moczu (są o czułości 10 i 25, nie wiem jaki robiłaś). Nie denerwuj się, bo nie ma czym. Myślę, że w ciągu 2 dni wszystko się wyjaśni. Mam nadzieję, że Wam się udało i dasz znać, że fasola kiełkuje -
Dziękuję za odpowiedź
Zawsze miałam okres co 28 dni,jednakże od momentu picia Inofoliku wszystko mi się poprzesuwało i jest co 30-33 dni
Pierwszy raz miałam owu 19 dc i byłam ździwiona, że tak późno. Jestem jeszcze świeża w tym temacie bo staramy się od niedawna Ale mam cichą nadzieję,że się udało
kita wrote:Ja miałam ostatnią @ 23.10. a owulację też 19 dc. A jakiej długości masz cykle?
Ja w ciąży nie jestem, już sprawdziłam, mimo, że miałam ostatnio cykle 28 max 29 dniowe. Po prostu jest to u mnie pewnie efekt późniejszego rozpoczęcia duphastonu. Czekam na @ jutro jak na zbawienie, bo mam RTG. Myślałam, że skoro krew jest ujemna 10dpo to zaraz dostanę @ i wszystko się skończy. Jak widać organizm lubi czasem zagrać nam na nerwach. Ja nie mogę niestety pozwolić sobie na czekanie i nie wiem co zrobię jutro jeśli nie dostanę @! Tobie radzę na spokojnie poczekać 48 godzin od testu i powtórzyć jeśli oczywiście @ nie przyjdzie. Owulka w 19 dc przemawia za tym, że i faza lutealna się trochę przesuwa w czasie więc i test (tym bardziej sikany) mógł nie wyjść. Ostatnio zgłębiałam ten temat i doczytałam że hcg zaczyna się wydzielać 48 godz po zagnieżdżeniu, które może przebiegać nawet do 12 dpo. Najpierw pojawiają się niskie wartości wykrywane tylko badaniem krwi, a potem jak wzrośnie to wykryje ją test z moczu (są o czułości 10 i 25, nie wiem jaki robiłaś). Nie denerwuj się, bo nie ma czym. Myślę, że w ciągu 2 dni wszystko się wyjaśni. Mam nadzieję, że Wam się udało i dasz znać, że fasola kiełkuje
-
nick nieaktualny
-