Negatywy a ciąża.
-
Dzień dobry, mam 29-30 dniowe cykle, regularne. Ostatnia @ miałam 13 sierpnia. 30 sierpnia było przytulanie, ale bez finału w trakcie, później 3.09 tak samo. 10.09 było przytulanie do końca, 12-13.09 powinnam dostać @, ale do tej pory się nie zjawiła. Testowałam 20.09 i 23.09 oba negatywne (co prawda 23.09 po południu). Ginekologa mam dopiero 13.10. Zastanawiam się czy, któraś w podobnej sytuacji była i jednak okazało się, ze to ciąża. Oczywiście na betę się wybieram - w czwartek wiec wynik w piątek. Nie mniej po prostu się zastanawiam czy jest choć cień szansy, ze to ciąża.4.11 - szpital, plamienie, duphaston 3x2 😔 beta 9838 😍
7.11 - serduszko
-
Fooskate wrote:Dzień dobry, mam 29-30 dniowe cykle, regularne. Ostatnia @ miałam 13 sierpnia. 30 sierpnia było przytulanie, ale bez finału w trakcie, później 3.09 tak samo. 10.09 było przytulanie do końca, 12-13.09 powinnam dostać @, ale do tej pory się nie zjawiła. Testowałam 20.09 i 23.09 oba negatywne (co prawda 23.09 po południu). Ginekologa mam dopiero 13.10. Zastanawiam się czy, któraś w podobnej sytuacji była i jednak okazało się, ze to ciąża. Oczywiście na betę się wybieram - w czwartek wiec wynik w piątek. Nie mniej po prostu się zastanawiam czy jest choć cień szansy, ze to ciąża.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Rano zadzwoniłam do ginekolog mojej i kazała iść na betę i będziemy kombinować co dalej. Zapomniałam dopisać ze jestem po dwóch poronieniach (3 lata temu i półtora roku temu). Zadzwoniłam do niej w sumie dlatego, ze dziś rano zrobiłam test (został mi jeden to stwierdziłam ze co ma się marnować ;p) i pojawiła się blada kreska, co prawda po 10 minutach już jej nie było, ale obawiam się, ze jeżeli nie ciąża to coś może być nie tak skoro coś sie na teście pojawiło.4.11 - szpital, plamienie, duphaston 3x2 😔 beta 9838 😍
7.11 - serduszko
-