X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie ciemniejaca kreska pomocy
Odpowiedz

Nie ciemniejaca kreska pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dorota Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie ze ktoś tak miał bo zwarjuje 4 dni pod rząd miałam pozytywne testy ciazowe z 5 różnych form elektryczny również pregnant wczoraj zrobiłam 2 testy żeby zobaczyć jak ciemnieje rano mało widoczna druga kreska popołudniu tak samo mało widoczna jestem okres spóźnia mi się 3 dni
    Dziś rano doszedł jeszcze bol lewego jajnika
    Objawy jak na ciaze
    Proszę powiedzcie ze któraś tak miała czy już nie mam na co liczyć? Może to ciaza chemiczna bądź pozamaciczna 😭😭😭😭

• Ala_d Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2021, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie byłam w ciąży, ale jeśli sprawdzałabym ciemnienie testów, to na pewno używałabym tylko jednej marki. A testu z popołudnia nie bralabym pod uwagę, bo przez dzień picie rozcieńcza mocz.
    Najlepiej byłoby parę razy sprawdzić przyrost bety co 2 dni, jeśli masz możliwość, to byłaby jasna odpowiedź dla Ciebie i lekarza, a nie doszukiwanie się odcieni kresek ☺️ trzymam kciuki 💚

Księgowa, Izi lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ