X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie udane trasfery
Odpowiedz

Nie udane trasfery

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pala Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2022, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam miałam nie udany trasfer może podzielimy się swoimi przeżyciami

• karola Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2022, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pala, bardzo mi przykro z powodu nieudanego transferu :(
    Może spróbuj założyć taki wątek w sekcji „Starając się z pomocą medyczna”, może taki wątek już nawet jest?
    Myśle ze więcej dziewczyn tam trafi.

Starania o pierwsze dziecko od lutego 2021
    Listopad '21 ciąża biochemiczna 💔

Listopad 2022- nasza córeczka już z nami ❤️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ