X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie wiem co myśleć.
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kacola Debiutantka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam taki mały problem. Mam dwie córeczki, więc nie staraliśmy się o kolejne dziecko. Mimo to spóźnia mi się @ Jestem w 45 dniu cyklu. Miesiączki mam nieregularne ale nigdy aż tak. Objawy jako takie może mam albo tylko sie nakręcam już sama nie wiem. Testy zrobione trzy - negatywne. Byłam u gina na usg nic nie widać, jedynie endometrium dosyć grube 19mm. Dostałam duphaston, 3x1 przez 4 dni. Po tym czasie mam czekać kolejne 3 dni i albo dostane miesiączkę albo jestem w ciąży. Wszystko było ok ale poczytałam dzisiaj i dowiedziałam się że jeżeli jestem w ciąży to odstawienie duphastonu może spowodować poronienie. Nie wiem już co myśleć. Pomóżcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę i zobacz czy jesteś

• kacola Debiutantka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie tak i powiedziałam to mojemu lekarzowi ale on stwierdził że to też może być za wcześnie. Od kiedy w ogóle przez betę można wykryć ciążę

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz iść w tym Tyg jak masz 45dc,jeśli nic nie wyjdzie to pewnie bedziesz musiała poczekać na @jak ja

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że od 30dc można już wykryć tylko ty masz nieregularne więc nie wiadomo kiedy miałaś 2faze

• kacola Debiutantka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Jakoś nigdy specjalnie tym sie nie interesowałam. Dwie pierwsze córeczki były planowane. Tak po prostu zdecydowaliśmy i już były. Nad trzecim dzieckiem nigdy nie myśleliśmy. Tzn sercem owszem może i czasem chciałam, ale rozum podpowiadał mi co innego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ