Nie wiem co robic.
-
Cześć dziewczyny. Mam pewien problem. Moje cykle byly zazwyczaj regularne. w ostatnim miesiacu sie przedłuzył do 34 dc. Dzis mija 37 dzien i nadal nic. Codziennie temp nie mieżyłam, ale da sie zauważyc ze jest wyższa niż wcześniej. Testy wychodzą negatywne. Oczywiście ja tam widzę jakiś cień cienia cienia. Ale to mogą oczywiście być moje anomalia. Brzuch od kilku dni mnie pobolewa, ale jest inny niż na @. Czasami czuje ze jest mi nie dobrze. Jak myślicie robić jeszcze jeden test dzis, a potem ewentualnie do gina? Już wymiękam.Nieidealna
-
nick nieaktualny
-
Hejka , mam podobnie - juz trzeci cien cienia mi dzis wyszedl. Niestety nie mam jak poleciec na bede ale jutro dzwonie do lekarza i bede nalegac na test krwi . Takie zawieszenie w prozni jest mega stresujace.
Trzymam kciuki za nas obydwie zeby sie w koncu zazielenialo! -
No i jak robilas test? Ja daje sobie znowu dzien przerwu. Okresu brak, cycki bola...
-
No to chyba mozna gratulowac. Ja wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi a wieczorem niestety dostalam okres Nigdy czegos takiego nie mialam - faza lutealna z 14 dni na 17/18. Troche sie tym denerwuje.
-
Oj ja nie wiem czy mozna.. dzis rano robilam kolejny to pod swiatlo delikatnie widac ale i to nie zawsze. Dzis bylam na becie pojechalam po wyniki a oni do mnie ze sie maszyna zepsula i ze nie ma.. i nie wiadomo tez czy jutro bedzie. Szlak!!
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
Nieidealna -
Ojejku nie dobrze. Nie masz mozliwosci zrobienia gdzies indziej? Taka niepewnosc jest straszna. Zycze aby zmienila sie w wielka radosc
-
No i Jak? Robilas Bete??
-
Mialam podobna sytuacje cykl temu. @ spozniala sie kilka ladnych dni nadzieje ze to juz... no i niestety @ przyszla na koniec grudnia. Tlumacze sobie ze grudzien byl ciezszkim miesiacem stres, ciezko w pracy, obowiazkiw domu swieta itp. tera pelna nadzieji zaczynam kolejne starania glowa do gory napewno nam sie uda!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:24
Rose123 lubi tę wiadomość
[/link]
-