Niepewny wynik
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAM. W sumie jest to moj pierwszy post ma jakim kolwiek forum ale mam problem.
Tydzień temu gdy bylam w szpitalu wyszlo mi z badania moczu ze jestem w ciąży, lecz jedno co mnie zastanawia ze bylam wtedy 2 tyg po ostatniej miesiące. Lekarz stwierdził że szybko wyszedł test pozytywny ale ze wyniki się raczej nie mylą. Zostało mi od dziś 6 dni do następnej miesiączki, robilam test jeden w tyg byl nie wyraźny dziś drugi i tylko jedna kreska . Co robić?Ania.k88 lubi tę wiadomość
-
A to akurat do Olcik było a od Ciebie czekam na info po wizycie u gina ,bo wspominałaś że masz jutro. Ile już Ci się ten okres spóźnia? Wiesz, niektórym nawet 3 tygodnie po terminie wychodzą negatywy a później u gina niespodzianka, pęcherzyk, także póki okresu nie ma to jest nadzieja
-
Kochana ja tak miałam właśnie z córką co najlepsze.... pamiętam jak dziś wtedy pracowałam w wedlu dekorowałam torty wedlowskie i cały czas mi było nie dobrze musialam wziąć wolne 3 dni bo wymiotowałam jak kot robilam testy i nic to był listopad... okresu dalej nie miałam i testy wychodziły mi cały czas negatywne... pojechalam po prezenty dwa dni przed świętami i przy okazji oczywiście test ciążowy.. jak wróciłam to zrobilam sobie test i poszłam rozpakować prezenty wracam A tam dwie kreski... jak pojechalam do ginekologa to byłam już w 11 tygodniu!!
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:A to akurat do Olcik było a od Ciebie czekam na info po wizycie u gina ,bo wspominałaś że masz jutro. Ile już Ci się ten okres spóźnia? Wiesz, niektórym nawet 3 tygodnie po terminie wychodzą negatywy a później u gina niespodzianka, pęcherzyk, także póki okresu nie ma to jest nadzieja
-
Martamamatoja wrote:Kochana ja tak miałam właśnie z córką co najlepsze.... pamiętam jak dziś wtedy pracowałam w wedlu dekorowałam torty wedlowskie i cały czas mi było nie dobrze musialam wziąć wolne 3 dni bo wymiotowałam jak kot robilam testy i nic to był listopad... okresu dalej nie miałam i testy wychodziły mi cały czas negatywne... pojechalam po prezenty dwa dni przed świętami i przy okazji oczywiście test ciążowy.. jak wróciłam to zrobilam sobie test i poszłam rozpakować prezenty wracam A tam dwie kreski... jak pojechalam do ginekologa to byłam już w 11 tygodniu!!
O maaaatko 🙈 zdawało mi się że takie sytuacje ze komuś testy nie wychodzą w ciąży to rzadkość, ale widzę po tym forum że wcale nie To w takim razie tym bardziej trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać tej Twojej wizyty! Dawaj znać koniecznie zaraz po -
Wjedzma wrote:O maaaatko 🙈 zdawało mi się że takie sytuacje ze komuś testy nie wychodzą w ciąży to rzadkość, ale widzę po tym forum że wcale nie To w takim razie tym bardziej trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać tej Twojej wizyty! Dawaj znać koniecznie zaraz po
-
Wjedzma wrote:Ja pierdziele, ale pech, przykro mi A okresu dalej nie ma? Może powtórzysz test jakiś z DOZ albo bobo żółty?
-
Już Ci się parę ładnych dni spóźnia ten okres, przy teście dalej będziesz mieć z tyłu głowy, że może jesteś w ciąży tylko testy znów nie wychodzą, a przy becie będzie jednak jasność... Nie wiem, tak tylko mi się wydaje, zrób jak uważasz za słuszne, a ja dalej trzymam kciuki i czekam na wieści