X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niska beta długo po pierwszej miesiaczce
Odpowiedz

Niska beta długo po pierwszej miesiaczce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gabagaga Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2024, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiączka była 25.11.2024, w czwartek na czułym teście pojawił się cień drugiej kreski, w piątek rano byłam zrobić badanie z krwi i otrzymałam wynik 70 mIU/ml, przez weekend zrobiłam kolejne testy i już trochę mocniejsze kreski, jutro idę powtórzyć badanie z krwi ale martwi mnie to że wynik bety jest taki niski skoro miesiączka była tak dawno, czy to normalne? Dodam że na końcu listopada i początku grudnia odbyłam daleka podróż (11h lot), 2-tyg wakacje- czy to mogło wpłynąć na opóźnienie owulacji i z tego powodu wynik jest tak niski?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2024, 19:54

• promykk Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! 🥳 Sprawdź przyrost bety po 48h, w internecie są kalkulatory. A jakie długie normalnie masz cykle? Albo kiedy była owulacja? U mnie beta 68 była w dniu spodziewanej miesiączki/14 dni po owulacji i tydzień później było widać pęcherzyk ciążowy na usg.

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabagaga wrote:
    Ostatnia miesiączka była 25.11.2024, w czwartek na czułym teście pojawił się cień drugiej kreski, w piątek rano byłam zrobić badanie z krwi i otrzymałam wynik 70 mIU/ml, przez weekend zrobiłam kolejne testy i już trochę mocniejsze kreski, jutro idę powtórzyć badanie z krwi ale martwi mnie to że wynik bety jest taki niski skoro miesiączka była tak dawno, czy to normalne? Dodam że na końcu listopada i początku grudnia odbyłam daleka podróż (11h lot), 2-tyg wakacje- czy to mogło wpłynąć na opóźnienie owulacji i z tego powodu wynik jest tak niski?

Najważniejszy jest przyrost po 48h, tak ja koleżanka wyżej też w dniu planowanej miesiączki miałam betę 68 było to dokładnie 14 dni po owulacji cykle mam 28 dniowe :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ