NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycarolla90 wrote:Tez bolalo jak na okres. i cycki po bokach tak jak piszesz. Zgaga, niedobrze bylo..
Potem sennosc 4h potrafilam po poludniu spac ..
Teraz mi niedobrze po kazdym jedzeniu sutki bola .. mam duzo gazow i po lyku kawy mnie goni na wc.. i boli podbrzusze..
fajnie by było w sensie żeby u mnie też się skończyło dobrze a nie wstrętną czerwoną .... -
Czrna 81 wrote:Bociusiu, Bazylku dziś spać pójdę z kciukami zaciśniętymi za Was!
Moim testem owulacyjnym są wrażliwe sutki Co miesiąc pobolewają ze dwa,trzy dni przy piku LH. Zresztą Rukola miała tak samo. Właśnie dzisiaj zaczęły pobolewać. Także mąż został zbałamucony a ja teraz sobie leżę z nóżkami wiszącymi na ścianie i czuję że mi z nich krew odpływa
Mój chłop za mną chodził non stop bo wyczytał że najlepsza do zapłodnienia jest pozycja kolankowo łokciowa... No i oczywiście musieliśmy tak to zrobić i nic się nie zmarnowało ! Nic nie wypływa itd. więc wydaje mi się że to też dobre jak świeca oczywiście mnie nie zapłodnił ale może w tym cyklu mu się uda :p
Czrna 81, Siwulec, Amy333 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Mój chłop za mną chodził non stop bo wyczytał że najlepsza do zapłodnienia jest pozycja kolankowo łokciowa... No i oczywiście musieliśmy tak to zrobić i nic się nie zmarnowało ! Nic nie wypływa itd. więc wydaje mi się że to też dobre jak świeca oczywiście mnie nie zapłodnił ale może w tym cyklu mu się uda :p
Ja np. Zawsze po sexie szlam od razu do wc i ze mnie duza czesc wylazila.. teraz zostawilam i lezalam dlugo po i pykloAmy333 lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Staram się zacząć... Kombinuje materiały, przeglądam książki do kupienia i podczytuje obecnie karne, ale coś nie mogę się na poważnie zabrać
Chyba ilość i różnorodność materiału mnie przytłacza.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
carolla90 wrote:Ja np. Zawsze po sexie szlam od razu do wc i ze mnie duza czesc wylazila.. teraz zostawilam i lezalam dlugo po i pykloStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Mam to samo...nie wiem A co się zabierać a bardzo chce już zacząć... Muszę pozałatwiać papiery jeszcze do egzaminu. Nie wiem kiedy ją to zrobię.
Papiery to swoją drogą... Chyba zostawię to na przyszły tydzień. A jeszcze w tym wszystkim powinnam znaleźć czas na badania, monitoring itp., ale czarno to widzę... Nie wiem czy dzięki temu dwa cykle nie mina na przymusowym luzie bez badań, symulacji itp. Zwłaszcza że nie wiem jakbym np. Stymulację znosiła, a nie wiem czy teraz sobie fundować takie niespodzianki...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Najgorzej jak po na kichanie się zbierze
Hapuff!Czrna 81, lamka, Karma88, KateHawke, Amy333, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
ANkaG wrote:Bociek i Hope przecież Wiem że to nie jest taki pozytyw jak miałam w czasie owu ale chodzi mi o to że dalej jest ta druga kreska a juz zaraz @ A co niektóre nie mają jej wogole Nigdy przed @ nie sprawdzałam jaki jest u mnie owulak
Ania, takie testy z drugą kreska jaśniejsza to mi często wychodzą nawet na dzień przed @
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Izape_91 wrote:Mój chłop za mną chodził non stop bo wyczytał że najlepsza do zapłodnienia jest pozycja kolankowo łokciowa... No i oczywiście musieliśmy tak to zrobić i nic się nie zmarnowało ! Nic nie wypływa itd. więc wydaje mi się że to też dobre jak świeca oczywiście mnie nie zapłodnił ale może w tym cyklu mu się uda :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 21:13
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyJa miałam tak samo jak Carolla, a jako że mąż ma problem z upłynnieniem to muszę uważać, żeby się jak najmniej zmarnowało. Dlatego od niedawna seks jest ostatnią czynnością przed snem, wstaje dopiero rano lub w nocy za 2 tygodnie się okaże czy działa.
Kolankowo-łokciowa niby zalecana przy tyłozgięciu ale u mnie się nie sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 21:16
Siwulec lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Ja miałam tak samo jak Carolla, a jako że mąż ma problem z upłynnieniem to muszę uważać, żeby się jak najmniej zmarnowało. Dlatego od niedawna seks jest ostatnią czynnością przed snem, wstaje dopiero rano lub w nocy za 2 tygodnie się okaże czy działa.
Kolankowo-łokciowa niby zalecana przy tyłozgięciu ale u mnie się nie sprawdza
Moj tez mial wlasnie podczas owu zeby wypuscic armie ale dal rade.. i mowi ze czuje ze bedzie dziewczynka.. bo mu ciezko szlo -
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z reset. Taki spadek to nie spadek.
W moim szczęśliwym cyklu - temperatura spadała, byłam pewna, że @ nawiedzi mnie w święta. Ale siknęłam w Wigilię od niechcenia. Jeśli tempka się utrzyma jutro i nie będzie to ciąża to nie wiem czemu masz tak piękny wykres (książkowy). -
JustynaG wrote:Zgadzam się z reset. Taki spadek to nie spadek.
W moim szczęśliwym cyklu - temperatura spadała, byłam pewna, że @ nawiedzi mnie w święta. Ale siknęłam w Wigilię od niechcenia. Jeśli tempka się utrzyma jutro i nie będzie to ciąża to nie wiem czemu masz tak piękny wykres (książkowy).
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Dziękuję :*** strasznie się boję że jutro jednak spadnie...
Bociek, testujesz zatem jutro?
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.