NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej mi wyskakuje błąd i nie wiedzę zdjęcia Siwulec ale wierzę że zobaczyłas piękne 2 kreski których i u mnie znowu nie ma! Wiec nie robię więcej testów póki ta @ nie przyjdzie GRATULUJĘ Ci oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 08:37
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec cudownie! gratulacje
Bociuś tulę Cię mocno, mocno... Fasolka czeka na Twoje urodziny po prostu!
A u mnie z @ dalej cisza. Już prawie poszłam na betę, ale wiem, że i tak nic nie pokaże, więc szkoda mi kasy. Jak dzisiaj nie dostanę @, to kupię test i jutro znowu siknę. Nie mam żadnych objawów, brzuch nie boli, cycki też nie, plecy tym bardziej, wszystko mi smakuje, żadnego PMS, mam cudowny humor! Więc przyjmuję najłatwiejsze rozwiązanie - się coś pochrzaniło mojego organizmowi i tyleSiwulec lubi tę wiadomość
-
Jestem w 13 dnia ciąży. Zarztwac jeszcze. Wiesiolek? No i mam sluz płodny. Nigdy nie maialam. No i czy przed serduchem zapodac jeszcze acc.?
I wiecie co nie lubie chodzic z armia w sobie caky dzien. W nocy ok ale jak mam w dzien to bleee
Bociatko tulam. Kuźwa ale damy rade tubwszystkie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 08:15
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Cześć Dziewczyny, nie mam ostatnio czasu na OF. Nie wysypiam się jakoś, chodzę jak zombie...
Siwulec krecha jak byk, gratuluję! Lecisz na bete?
Jedna tulę mocno ale poprawiamy koronę i ruszamy dalej, a jak ma Ci pomóc to odpuść na jakiś czas obserwację, odpoczniesz psychicznie. Wiem, że jak się bardzo czegoś (kogoś właściwie) chce to ciężko, ale spróbuj
Boćku szkoda wykresy masz piękne i nic z tego, to wręcz wbrew wszystkim zasadom. Natomiast najważniejsze, że masz plan! to zbliża Cię do celu!
Kciuki za nas wszystkie!
Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziękuję dziewczyny, siedzę i cały czas patrzę na zdjęcie testu (bo został w domu) i jakoś jeszcze nie wierzę.
Karolina90 - własnie badam kto z przełożonych dzisiaj jest w pracy, czy dam radę wyskoczyć na betę bo kusi jak nie wiem coKarolina90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Dziękuję dziewczyny, siedzę i cały czas patrzę na zdjęcie testu (bo został w domu) i jakoś jeszcze nie wierzę.
Karolina90 - własnie badam kto z przełożonych dzisiaj jest w pracy, czy dam radę wyskoczyć na betę bo kusi jak nie wiem co
No pewnie, że kusi. Ja bym leciała jak najszybciej, a beta nie musi być na czco więc nawet w ciągu dnia możesz skoczyćSiwulec lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Siwulec wchodzę na OF i pierwsze co widzę to Twój teścior Piękna krecha
Kargo kciuki zaciśnięte teraz za piękne zagnieżdżanie
KateKum popieram inicjatywę z ćwiczeniami. Tym bardziej, że ja nie mogłam się jakoś spiąć w sobie żeby ćwiczyć. Podziwiam
Izape Clo na pewno działa, nie stresuj się. Buziaczki na szczęście wysyłam :*
Amy nie śpij bo Cię okradną Buziaki :*
Hope a skąd taka tempka teraz...?
A ja się chciałam pochwalić że ominęły mnie skutki uboczne tych zastrzyków na razie. Głowa tylko troszkę boli ale da się wytrzymaćAmy333, Kargo31, Karolina90, Siwulec, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam, że spadł mi trochę progesteron w ciągu 4 dni z 23 na 17,5..
Cały czas o tym myśle, trochę się martwię i czekam na piątek jak na zbawienie, bo idę do gina. A teraz jakKArolina90 napisała o tej becie, że nie trzebabyć na czczo, uświadomiłam sobie, że przecież ja robiłam te ostatnie badania po jedzeniu- Robiłam cukier bo tak kazała diabetolog, bete no i walnęłam sobie jeszcze proga. Babka w laboratorium nie zwróciła mi na to uwagi, a teraz w internatach czytam, że progesteron bada się tylko na czczo. Inaczej wyjdzie zaburzony, teraz tylko pytanie w którą strone;-) Oby przez to zarcie okazał się niższy... -
Amy, nie martw się! Bierzesz jakiegoś proga? O ile mnie pamięć nie myli, to coś mówiłaś o tabletkach, a dziewczyny już nie raz mówiły, że nie każdy rodzaj leku wyjdzie we krwi.
Amy333 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Amy333 wrote:Dziewczyny pamiętacie jak pisałam, że spadł mi trochę progesteron w ciągu 4 dni z 23 na 17,5..
Cały czas o tym myśle, trochę się martwię i czekam na piątek jak na zbawienie, bo idę do gina. A teraz jakKArolina90 napisała o tej becie, że nie trzebabyć na czczo, uświadomiłam sobie, że przecież ja robiłam te ostatnie badania po jedzeniu- Robiłam cukier bo tak kazała diabetolog, bete no i walnęłam sobie jeszcze proga. Babka w laboratorium nie zwróciła mi na to uwagi, a teraz w internatach czytam, że progesteron bada się tylko na czczo. Inaczej wyjdzie zaburzony, teraz tylko pytanie w którą strone;-) Oby przez to zarcie okazał się niższy...
Amy to może zbadaj jeszcze raz na czczoAmy333 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Siwulec cudownie! gratulacje
Bociuś tulę Cię mocno, mocno... Fasolka czeka na Twoje urodziny po prostu!
A u mnie z @ dalej cisza. Już prawie poszłam na betę, ale wiem, że i tak nic nie pokaże, więc szkoda mi kasy. Jak dzisiaj nie dostanę @, to kupię test i jutro znowu siknę. Nie mam żadnych objawów, brzuch nie boli, cycki też nie, plecy tym bardziej, wszystko mi smakuje, żadnego PMS, mam cudowny humor! Więc przyjmuję najłatwiejsze rozwiązanie - się coś pochrzaniło mojego organizmowi i tyle
Jeżu a katar masz?? wczoraj zażartowałam z tym katarem i proszę
wysyłam Ci moje jeszcze nie do końca pewne wiruski żebyś jutro wrzuciła zdjęcie równie szczęśliwe jak to moje dzisiaj $%&*~$%&*#$%&#$%*#$%&*KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Siwulec gratuluje !
który to cykl starań u Ciebie ?
w kwietniu ostawiłam tabletki anty... ale tak na poważnie to staramy się od września -
Amy333 wrote:Dziewczyny pamiętacie jak pisałam, że spadł mi trochę progesteron w ciągu 4 dni z 23 na 17,5..
Cały czas o tym myśle, trochę się martwię i czekam na piątek jak na zbawienie, bo idę do gina. A teraz jakKArolina90 napisała o tej becie, że nie trzebabyć na czczo, uświadomiłam sobie, że przecież ja robiłam te ostatnie badania po jedzeniu- Robiłam cukier bo tak kazała diabetolog, bete no i walnęłam sobie jeszcze proga. Babka w laboratorium nie zwróciła mi na to uwagi, a teraz w internatach czytam, że progesteron bada się tylko na czczo. Inaczej wyjdzie zaburzony, teraz tylko pytanie w którą strone;-) Oby przez to zarcie okazał się niższy...
Amy to ja Ci to wypunktuję:
1) Stres nie jest wskazany dla fasolinki
2) Bierzesz Dupka więc masz większy niż wskazuje wynik
3) Prog działa wyrzutami, więc to może akurat było przed wyrzutem
4) Nie trzeba go badać na czczo
5) Proszę się tu przestać stresować bo jest w porządeczku
6) Czekamy razem z Tobą na gina i chill outSiwulec, Jeżowa, Bocianiątko, Kargo31, Amy333, Sarna84, Motylek85, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Jeżu a katar masz?? wczoraj zażartowałam z tym katarem i proszę
wysyłam Ci moje jeszcze nie do końca pewne wiruski żebyś jutro wrzuciła zdjęcie równie szczęśliwe jak to moje dzisiaj $%&*~$%&*#$%&#$%*#$%&*
Niestety kataru także nie mam jestem bezobjawowa
Amy och Amy - spokoju już nie zaznasz, ale podpisuję się pod każdym podpuntkem u Kate nie martw się, wszystko będzie cudownie
Edit, bo mam jeszcze pytanko:
a Ty Siwulec jak długie masz cykle? Teraz przed @ jeszcze Ci wyszedł test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 08:53
Amy333, KateHawke, Siwulec lubią tę wiadomość