NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
- 

WIADOMOŚĆ

- 

PrzezapraszamCzrna 81 wrote:Ooo, tu mnie jeszcze nie było... A jak tu ładnie! Fajerwery, bajery, śnieżynki, dziecinki
 Hop  gratuluję wątku 
 Napewno tu się wprowadzę.
                                 - 

Ja też poproszę o wklepanie mnie gdzieś na 20 stycznia..
  Wolę z opóźnieniem jak zawieść się jak w tym miesiącu.. Trzymam kciuki za nas wszystkie 
 takie malutkie pytanko tylko z innej beczki jak mogę zmienić nick bo podpis idzie a nick nie bardzo albo coś ze mną nie tak 

Ann.. - 

Nick może zmienic tylko admin. Ja napisałam dlaczego chce zmienić nick i dostałam odpowiedz ze mogę.TakBardzoCzekam wrote:Ja też poproszę o wklepanie mnie gdzieś na 20 stycznia..
  Wolę z opóźnieniem jak zawieść się jak w tym miesiącu.. Trzymam kciuki za nas wszystkie 
 takie malutkie pytanko tylko z innej beczki jak mogę zmienić nick bo podpis idzie a nick nie bardzo albo coś ze mną nie tak 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 10:09
                                    MałaMi.. lubi tę wiadomość
                                 - 

Hahha widzę KateHawke, że zgodnie z zasadą wpisałaś się na styczniowy wątek
 Oby czary,mary się udały 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 12:43
                                    KateHawke lubi tę wiadomość
                                 - 

Hope nie masz wyjścia, założyłaś wątek będziesz zafasolkowana:-)
A mnie wpisz proszę na 3 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 12:58
 - 
                        nick nieaktualnyHej dziewczyny! Proszę o dopisanie mnie na testowanie 23.01.2018
 po kilku miesiącach przerwy chcę wrócić do starań. Póki co mam zaplanowane badania w kierunku chlamydia i badanie drożności jajowodów (styczeń).
Życzę nam wszystkim, by Nowy Rok przyniósł nam wszystko co najlepsze i to, co wymarzone

KateHawke, summer86 lubią tę wiadomość
                                 - 

Ale pięknie zapowiada sie tu na wątku:) juz sie nie mogę doczekac!
                                    Tinaa2015 lubi tę wiadomość
                                Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) - 
                        nick nieaktualny
 - 

Zrobione

Tinaa2015, olik321 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyCześć! To i ja wedle zasady "zapisz się na zaś" proszę o wpisanie na styczeń
 hehe Jako że w grudniu będę testować k.9ego, to może k.7 w styczniu - dzień urodzin mojej mamy 
 byłoby pięknie 
Miłego dnia wszystkim
                                    Tinaa2015, _Hope_, MałaMi.. lubią tę wiadomość
                                 - 

Tinaa2015 wrote:Mam nadzieję że początek 2018 będzie bardzo owocny
 statystycznie najwięcej dzieci rodzi się w połowie września więc... 
)
Tinaa, dobrze Cię tu widzieć
 Ty wiesz, że będę mocno kibicować 

Tinaa2015 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyA ja się dzisiaj z mężem pożarłam i mówię że badań nie robię, bo szkoda kasy i zachodu - nasze starania od jakiegoś czasu wyglądają w ten sposób że ja pilnuję dni płodnych, zachęcam go do seksu ale żeby on zrobił atmosferę to zapomnij! Zapamietał sobie jakąś sytuację sprzed 3lat kiedy mu odmowiłam seksu i teraz tym się tłumaczy dlaczego nie przejmuje inicjatywy. I dzisiaj mówię że jak tak ma być to ja nigdy nie zajdę a już na końcu języka miałam "rozwód". Ale tym bym się już pogrzebała więc zamilkłam... Mąż się zreflektował i obiecał poprawę. Zobaczymy jak w praktycesummer86 wrote:Tinaa, dobrze Cię tu widzieć
 Ty wiesz, że będę mocno kibicować 

- 

Niech się chłop ogarnia. Oni nie rozumieją ile my odwalamy roboty

summer86, Tinaa2015 lubią tę wiadomość
                                 - 

Tinaa, my też się nieraz kłóciliśmy o starania. Mojemu M. najczęściej najbardziej się chciało już jak byłam po owu. Dopiero inseminacja, która od niego też wymagała mobilizacji uświadomiła mu, że to nie takie hop siup.
 - 

To i ja przetestuje naszą teorię wiec poproszę o wpisanie na 13.01
 to będzie tuż po urodzinach mojego M, wiec może uda nam się sprawić mu prezencik 
 bo jakoś tak mam przeczucie ze raczej czeka nas 2018, ten 17 rok nie był dla nas łaskawy więc i fasolka nie chce się w nim pojawić...

Atomowka lubi tę wiadomość

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy - 

hehe jeszcze sie dziewczynki listopad nie skończył a nas już tyle na liście, no ale skoro zapisanie za zaś ma zdziałać cuda, to nie ma co ryzykowac i koniecznie trzeba sie zapisywac:)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)