NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grudniowe serduszko Bajki wpisane i niech będzie dobrą wróżba dla tego wątku
Bajkaaa, ANkaG, Bocianiątko, lamka, Flowwer, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:U mnie Mężulek chory:/ mam nadzieję że wyzdrowieje do owu :x
-
nick nieaktualny
-
Zrobione!
Lamka każdy cykl jesteśmy bliżej sukcesu! Musimy w to wierzyć inaczej ochoooyec możnaBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dzień dobry - ja z rozpędu powróciłam na wątek grudniowy, a właściwie to już powinnam zagościć w noworocznym. Na 15 stycznia poproszę (mam nadzieję). Dziś robiłam badania, zobaczymy, co z nich wyjdzie...
-
Dzień dobry ☺ tak jak myslalm dzis rozpoczęłam 1dc i ostatni bo planuje go zakończyć na zielono , ovu wypadnie ok nowego roku wiec od wigilii zaczynamy ostre starania gdyby miała sie znów pospieszyć tak,jak było w poprzednim cyklu , dziewczyny mam pytanie co mogę kupić 2 miesięcznemu chłopczykowi pod choinkę brak mi juz pomysłów dostał juz od nas bujaczek ,mate edukacyjna i mnóstwo ciuszków,moze macie jakieś ciekawe propozycje bo mam puste w głowie.agusia18_11
-
Hope witam się w twoim wątku i poproszę o zapisanie na 6.01 mam nadzieję że urodziny mojego brata będą szczęśliweMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Hope witam się w twoim wątku i poproszę o zapisanie na 6.01 mam nadzieję że urodziny mojego brata będą szczęśliwe
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Aneczka12
Dzień dobry, dzień dobry - ja z rozpędu powróciłam na wątek grudniowy, a właściwie to już powinnam zagościć w noworocznym. Na 15 stycznia poproszę (mam nadzieję). Dziś robiłam badania, zobaczymy, co z nich wyjdzie...
Widzę ze będziemy testować razem ☺ jakie badania robiłaś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 13:10
agusia18_11 -
Anaaa90 wrote:Koteczek to jest już nas 3 na Trzech Króli, każda po jednym:-)
Anaaa90 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
agusia18_11 wrote:Aneczka12
Widzę ze będziemy testować razem ☺ jakie badania robiłaś??
Dużo badań, zleconych jeszcze w czerwcu, żeby zdiagnozować przyczynę braku owulacji. LH, FSH, TSH, estradiol, prolaktyna, DHEA-S, SHBG, testosteron wolny i 17OHP. Jestem zła, bo miały być dziś wyniki, a nie ma...
Mam nadzieję, że będzie co testować -
Aneczka12
Dużo badań, zleconych jeszcze w czerwcu, żeby zdiagnozować przyczynę braku owulacji. LH, FSH, TSH, estradiol, prolaktyna, DHEA-S, SHBG, testosteron wolny i 17OHP. Jestem zła, bo miały być dziś wyniki, a nie ma...
Mam nadzieję, że będzie co testować
Trzeba byc dobrej myśli ,mój brak owulacji był przez podwyższoną prolaktynę,wówczas przez nią tarczyca tez szalała ,odkąd biorę leki na prolaktynę tsh sie uspokoiło i jest w normie ,owulacja powróciła po 2miesiacach zażywania leków , choć teraz występują w różnych dniach cyklu najczęściej na początku ale jest i to mnie bardzo cieszy ,mam nadzieje ze twoje wyniki będą w normie trzymam mocno kciuki daj znać jak je juz odbierzesz .agusia18_11