NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja przychodzi specjalnie z pola rzeby zwymiotowac na moj NOWY Biały dywan. Kto kupuje biale dywany do domu gdzie jest pies który choci na pole kiedy chce i wraca kiedy chce. I jeszcze oknem jednym, albo drugim, albo .drzwiami..
No tylko jakis debil;)-Monika- lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Rucola wrote:mój śp Piesek też preferował łóżko i to moich rodziców, czy to na kupę, czy na siku, zwymiotować też czasem lubił...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Motylek85 wrote:Moja przychodzi specjalnie z pola rzeby zwymiotowac na moj NOWY Biały dywan. Kto kupuje biale dywany do domu gdzie jest pies który choci na pole kiedy chce i wraca kiedy chce. I jeszcze oknem jednym, albo drugim, albo .drzwiami..
No tylko jakis debil;)Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
reset wrote:Dziewczyny, mam dziś taki dzień, że śpię tam, gdzie usiądę. Nic mnie nie ratuje- ani kawa, ani spacer po mrozie, avi wietrzenie pomieszczenia, ani mocna herbata, ani ćwiczenia, ani prysznic...a dziwne, bo spałam dziś ponad 8 godzin. Do tego moja podstawowa temperatura leci ciągle w dół (jeszcze mam wykres) i nie wiem, co to... Ratunku, co pomoże na tą senność!? Czy to może być jakieś osłabienie przed choroba (oby nie!)?
-
No jak by to zrobił moj mąż po pijaku to na pewno byłabym wdowąCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Monia tez tak myślę cwana bestia z niego:-P nam też właśnie wymiotowal wiec coś mu zaszkodziło. Rano zwinąl mi ze stołu kawałek bezy z kremem-moze to to...👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A moja sunia ostatnio wytarła sobie tyłek o moją poduszkę! Nie zauważyłam, że coś jej się przykleiło po spacerze. Tylko pytanie, dlaczego cwaniara odkryła narzutę i dlaczego wybrała sobie akurat moją poduszkę a nie eMka?!
Izape_91 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:A moja sunia ostatnio wytarła sobie tyłek o moją poduszkę! Nie zauważyłam, że coś jej się przykleiło po spacerze. Tylko pytanie, dlaczego cwaniara odkryła narzutę i dlaczego wybrała sobie akurat moją poduszkę a nie eMka?!
Karolina90, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Rucola tak z innej beczki kiedy wizyta serduszkowa?
Amy333, lamka, Izape_91 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyDziewczyny zjadłam ten ząbek czosnku, ale już mi niedobrze... i kręci mi się w głowie.
Więc wezmę ten acard.
Mam opakowanie duphastonu i tu pytanie czy brać od jutra czy poczekać do pozytywnego testu ciążowego
Trochę mi się nie widzi od razu latać do ginekologa po tabletki... -
Dziewczyny dzięki naszej Frelci mam piękny wózek dla mojego maluszka
cieszę sie ze trafiłam w gust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 19:56
Rucola, Motylek85, reset, Amy333, Czrna 81, lamka, -Monika-, Frelcia, KateHawke, Lunaris, Lena21, Koteczka82, Karma88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lucia to mój zrobił po stronie eMka jak był malutki to raz nam nasikal na pościel ale też na męża stronie👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A wytlumaczcie mi co ma robić ten czosnek po sexie
-
KateHawke wrote:Hihi Amy dała nogi do góry i kazała eMkowi zrobić sobie chlebuś z czosnkiem po upojnym bzykanku owulacyjnym.
I tak a propos to może coś dać. Przy okazji czytania o rozrzedzaniu krwi przeczytałam o tym że czosnek zawiera salicylany rozrzedzające krew. Może o to w tym chodzi
O widze temat czosnku;) tak tak kochane-3 kromki po bzykanku jedzone w pozycji "na nietoperza"olik321, Rucola, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:A wytlumaczcie mi co ma robić ten czosnek po sexie
Czrna 81, Rucola, ANkaG, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:O widze temat czosnku;) tak tak kochane-3 kromki po bzykanku jedzone w pozycji "na nietoperza"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 20:25
Czrna 81, Rucola, reset, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Karolina90 wrote:Wiecie co to jednak nie mój dzień. Nawet mój pies przeciwko mnie. Wracamy z zakupów, już coś czułam od wejścia. Wchodzę na górę do sypialni, a tam na łóżku 2 wielkie kupy. Nie wiem co mu się stało, bo jest przyzywczajony, że wytrzymuje 8-10 godzin jak jesteśmy w pracy... A dziś nie było nas 5 h. Ehh co za dzień
-Monika-, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Wieczorny Bobo test negatywny. Myślicie, że jest sens robić betę? Jutro i tak muszę iść do przychodni. Przytulanki były 3.01. Jutro termin @ wg kalendarzyka, choć wg mnie powinna być dziś, a tu cisza nadal.
-
nick nieaktualnyBea ja mam ARH- i po ciąży bezzarodkowej którą poroniłam samoistnie ale też dodatkowo łyżeczkowali żebym nie miała problemu z krwawieniem po, dostałam zastrzyk i powiedzieli że muszę go dostać żeby w kolejnej ciąży organizm nie odrzucał jej i żeby nie było konfliktu! A córka ma krew męża ORH+ i też oczywiście dostałam to wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 20:27