NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Izolda90 mieszkam na bródnie a praca w centrum ale jak trzeba to dojade i na 2 koniec
reset wiem o czym m,owisz z tym sprzątaniem ale to chyba wiekszasc facetów tak ma.... choc niestety uważam że jest w tym troche a nawet sporo winy kobiet, matek ciotek babć i później również żon jak sie od małego od dziewczynek wymaga porządku a od chłopców nie, to tak jest.... brrr feminizmem powiało ale szlag mnie trafia jak słysze opinie że dziewczynka to ma byc porządna i pracowita a chłopak to niech piłke kopie.... brrr no bo do diaska która z nas może powiedzieć że nie jest choć troche leniwa... że nie chciałaby czasem pierdyknąć wszystkim i poprostu położyć się i film obejrzeć? tylko nam od małego wpycha sie do gardeł poczucie obowiązku...34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
justyna14 wrote:prośba o interpretacje wyników
tsh 0,45
ft3 3,07
ft4 1,23
jeśli dobrze rozumiem, to jednak mam nadczynność? -
Frelcia wrote:Już zarezerwowałam ale z tego co widzę to jest aneks kuchenny ha ha przeczytałam że 6km od centrum jest. Coś się znajdzie
Te 6 km to chyba do Liptovskiego Mikulasza, czyli do miasta. Miasto ogólnie jest brzydkie;)
Ale obok hotelu masz Kolibę Tri Studnicky oraz Kolibę Bystrina i pensjonat Limba - w tym ostatnim jest/ był mały bar -piwo albo grzańca dawali.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
justyna14 wrote:własnie nie mam norm ani jednostek, bo tylko tak mi babka przez tel podała a nie mam jak iść i odebrać wynikow bo dzieci w domu mam.
-
Ja wczoraj gadałam ze znajomym. Opowiadał mi, że jego żona przez 3 dni nie czuła ruchów dziecka w brzuchu. Zestresowała się i poszła do lekarza. Na szczęście okazało się, że jest wszystko w porządku.
W tym momencie utwierdziłam się w przekonaniu, że kupię detektor tętna bo chyba oszaleję jak mi się takie coś przydarzy...Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ja wczoraj gadałam ze znajomym. Opowiadał mi, że jego żona przez 3 dni nie czuła ruchów dziecka w brzuchu. Zestresowała się i poszła do lekarza. Na szczęście okazało się, że jest wszystko w porządku.
W tym momencie utwierdziłam się w przekonaniu, że kupię detektor tętna bo chyba oszaleję jak mi się takie coś przydarzy... -
nick nieaktualnyreset wrote:Te 6 km to chyba do Liptovskiego Mikulasza, czyli do miasta. Miasto ogólnie jest brzydkie;)
Ale obok hotelu masz Kolibę Tri Studnicky oraz Kolibę Bystrina i pensjonat Limba - w tym ostatnim jest/ był mały bar -piwo albo grzańca dawali.
aaaa może być brzydkie..oby jeść dawali
żarłok zawsze znajdzie https://pl.tripadvisor.com/Restaurants-g274929-Liptovsky_Mikulas_Zilina_Region.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 11:55
madwitka lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Ja wczoraj gadałam ze znajomym. Opowiadał mi, że jego żona przez 3 dni nie czuła ruchów dziecka w brzuchu. Zestresowała się i poszła do lekarza. Na szczęście okazało się, że jest wszystko w porządku.
W tym momencie utwierdziłam się w przekonaniu, że kupię detektor tętna bo chyba oszaleję jak mi się takie coś przydarzy...KateHawke, Cheresta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ja wczoraj gadałam ze znajomym. Opowiadał mi, że jego żona przez 3 dni nie czuła ruchów dziecka w brzuchu. Zestresowała się i poszła do lekarza. Na szczęście okazało się, że jest wszystko w porządku.
W tym momencie utwierdziłam się w przekonaniu, że kupię detektor tętna bo chyba oszaleję jak mi się takie coś przydarzy...KateHawke lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Też mam taki zamiar, w ciąży wariowałam jak nie czułam ruchów przez dobę, okropny stres ż drugiej strony ciekawa jestem, czy taki detektor jest prosty w obsłudze, czy bez trudu można znaleźć tętno samemu
I czy jest przydatny przez cały okres ciąży czy tylko do któregoś tygodnia? Też mam podobne zagwozdki -
nick nieaktualnyhej szybki update 6.02 jadę na wizytę kwalifikacyjną. Trzymajcie kciuki żeby prof zgodził się mnie zataśmować
KateHawke, Bocianiątko, reset, Meśka, Frelcia, -Monika-, Luna1993, Morusek, olik321, Flowwer, Kotowa, Sarna84, lamka, pawojoszka, nenusia, Amy333, innamorata88, Izolda90, madwitka, agulineczka, Karma88, Paulina.G, Mini89, Jedna_z_Wielu, Bajkaaa, Motylek85, ANkaG, summer86, Lunaris, blue00, Diamond92, Czrna 81, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:hej szybki update 6.02 jadę na wizytę kwalifikacyjną. Trzymajcie kciuki żeby prof zgodził się mnie zataśmować
Trzymam mocno kciuki! Zobaczysz uda się wszystko i będzie teraz dobrze! -
Eh z tymi facytami. U mnie to samo było. Ale po kilkunastu już latach razem i 10 we wspólnym mieszkaniu jest lepiej. eMem myślał że mu będę prasować koszule do pracy itp. na początku były starcia, bo mama zawsze to robiła.... ale teraz już wie, że w domu jestem za rownouprawnieniem. Jest zdecydowanie lepiej. Nawet z problemem nieopuszczania deski w toalecie długo nie walczyłam
Ja za dwie godziny idę na podgląd. Już się stresuje. Oby coś tam urosło.
lamka czekam na info i piękna betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 12:38
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Aksamitnaa wrote:hej szybki update 6.02 jadę na wizytę kwalifikacyjną. Trzymajcie kciuki żeby prof zgodził się mnie zataśmować
-
Frelcia wrote:aaaa może być brzydkie..oby jeść dawali
żarłok zawsze znajdzie https://pl.tripadvisor.com/Restaurants-g274929-Liptovsky_Mikulas_Zilina_Region.html
Frelciu, w Mikulasu to od groma jest. Myślałam,że chcesz coś na miejscu,żebyście np. oboje mogli się napić alkoholu. Te, co Ci wyżej napisałam są w zasięgu spaceru.
Jak planujecie podjechać autem to możecie też w rejon Biela Put czy Zahradky - tam jest już taki narciarski klimat, na grzańca czy czekoladę w sam raz
Ech, uczę się z książki, którą mam w pdfie (a drukować 700 stron mi się nie chce) i chyba za blisko mam przez to na forum Jak się uczyłam z papierowych rzeczy to było łatwiej się odciąć
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Detektora można używać od 12 tc do końca. Jest prosty w obsłudze ale im ciąża młodsza tym trudnej tętno złapać. Ważne żeby był wyświetlacz z szybkością uderzeń. Wtedy nie ma wątpliwości czy to tętno mamy czy dziecka
KateHawke, Luna1993 lubią tę wiadomość