NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika czekamy!
GG na PAI - 1 to Acard na NOC! ja biorę 150 mg. I ginka kazała mi zbadać cały zespół antyfosfolipidowy i biała c i s
Emilka troszkę za wysoko. Będziesz badała mutacje?Emiilka lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bocianiątko wrote:Emilki, nie chce studzić Twojego entuzjazmu, ale...
1. ŻADEN poziom progesteronu nie świadczy o ciąży, niestety...
2. ovitrelle stymuluje też ciałko żółte do pracy a więc i produkcji progesteronu... zwłaszcza jeśli pękło wiecej niż jedno jajko to ten poziom nie powinien dziwić... ale to znaczy że jest dobrze nie wiem czy pamiętasz ale ze 3 cykle temu też miałam taki po zastrzyku...
Oczywiście z całego serca życzę Ci żeby skończyło się inaczej niż u mnie!:*** Ale pamiętam że ja wtedy spadlam z wysokiego konia...
Bociuś, Kochana, masz absolutną rację - właśnie doczytałam na internetowej ulotce Ovitrelle, że stymuluje pracę ciałka żółtego i progesteronu. Także już się ogarnęłam Ale w takim razie moja dr jest niepoważna, że każe mi badać poziom proga 7-8 dpo, żeby sprawdzić, czy nie trzeba jednak suplementować ...
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Karolina90 wrote:Monika czekamy!
GG na PAI - 1 to Acard na NOC! ja biorę 150 mg. I ginka kazała mi zbadać cały zespół antyfosfolipidowy i biała c i s
Emilka troszkę za wysoko. Będziesz badała mutacje?
Kochana, nie wiem czy badać mutacje na własną rękę, czy poczekać, co gin powie na ten wynik. Cholercia, Laseczki, jaka ja jestem pechowa Mam już niedrożny jajowód, złe wyniki immuno i teraz jeszcze mutacje bardzo prawdopodobne, że wyjdą...
Monia, moje kciuki zaciśnięte!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Bociuś, Kochana, masz absolutną rację - właśnie doczytałam na internetowej ulotce Ovitrelle, że stymuluje pracę ciałka żółtego i progesteronu. Także już się ogarnęłam Ale w takim razie moja dr jest niepoważna, że każe mi badać poziom proga 7-8 dpo, żeby sprawdzić, czy nie trzeba jednak suplementować ...
Emiilka lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Emilka czekam na Twojego pozytywa
Monia, chcesz tego pozytywa z dzisiaj? Piękny jest, ale Dziewczyny mnie już sprowadziły na ziemię
Ja czekam na Twojego! Prawdziwego12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Monia, chcesz tego pozytywa z dzisiaj? Piękny jest, ale Dziewczyny mnie już sprowadziły na ziemię
Ja czekam na Twojego! Prawdziwego
A przy tych plamieniach już sama nie wiem czy chce tego pozytywa
Możesz jego oddać Luci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:11
-
reset wrote:Emilka, przy staraniach chyba 6-8 jest idealnie. Ale zaraz dziewczyny potwierdzą , czy się nie mylę.
Może my zamiast zawodowego powinnyśmy na LEPa iść
Iza - weź Ty zatestuj, co?Siwulec lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
-Monika- wrote:U mnie to samo co wczoraj, jak lepiej podeschnie mogę przesłać zdjęcia, ale nie wiem czy warto.
dawaj fotę - szanowna komisja orzeknieEmiilka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
wysyłam Monia, my ocenimy fachowym okiem !
PS pamiętacie jak prosiłam o kciiuki żeby dostać nową pracę ?
nie dostanę, bo unieważnili nabór
Wrrrrr... to po co to całe składanie tysiąca papierów ja się pytam....
Jutro wysyłam męża z nowymi papierami do innego miejsca, też fajna robota, więc jak puściłyście przed sekundą kciuki to znowu zaciskać ;p
a właśnie Lucia robiła betę albo nowego testa??? bo ja średnio za Wami ostatnio ograniam, i piszę tylko co u mnie tak od czapy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:15
Emiilka, -Monika- lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:sikałam rano, ale na allegraka, bo mam 10 sztuk, to trzeba je wysikać
Sikasz na testy, które nikomu nie wychodzą, więc to się nie liczy!Emiilka, Siwulec, Anaaa90, -Monika-, Izape_91 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Izape_91 wrote:wysyłam Monia, my ocenimy fachowym okiem !
Jutro wysyłam męża z nowymi papierami do innego miejsca, też fajna robota, więc jak puściłyście przed sekundą kciuki to znowu zaciskać ;p
nic nie dzieję się bez przyczyny - zrobisz porządny test to zrozumiesz dlaczego nie zmieniasz pracy -
Izape_91 wrote:wysyłam Monia, my ocenimy fachowym okiem !
No niepoważni ludzie... A tak fajnie zapowiadało się że odejdziesz z tej głupiej roboty. Tulam -
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Kochana, no ja takiego proga nie miałam nigdy i się niczym nie wspomagam. Dlatego się podnieciłam. Ale pamiętam test Frelci 9 dpo (po Ovitrelle). Powiem Wam, że nawet jak nic z tego nie wyjdzie, to warto było nasikać i zobaczyć dwie krechy! Coś niesamowitego po roku starań... Na betę jutro nie dam rady, bo idę na pogrzeb na 9:00. Beta w sobotę. Jutro sobie kontrolnie nasikam na Bobo drugiego. Chyba, że zaraz mnie ktoś sprowadzi na ziemię i każe testować 14 dpo
EDIT: w sobotę to będzie 10 dpo. W poprzednim cyklu 11 dpo beta wyszła mi 2, więc teraz już coś wiedziała jak zabetuję.Emiilka lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Monia naszczyj na bobo!
Lucia robisz betę?
Kate Twoje maluchy są dzielne po mamie!
Rub kup testa!
Blue trzymam kciuki!
No właśnie dzisiaj test kupiłam bo juz żadnego nie miałam moze uda mi sie jutro rano zatestowac. Jak nic nie wyjdzie z tego to przynajmniej test na przyszły cykl zostanie bo kupiłam 2 heheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:19
-
Emiilka ja mialam kiedys progesteron 70 a ciazy brak..
a nie raz 9 i 11 mialam a potem rosnie i byla ciaza.. wiec nie ma regułWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:19
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rub45 wrote:No właśnie dzisiaj test kupiłam bo juz żadnego nie miałam moze uda mi sie jutro rano zatestowac. Jak nic nie wyjdzie z tego to przynajmniej test na przyszły cykl zostanie bo kupiłam 2 hehe
zaciskam kciuki i przesyłam wiruski na jutrzejsze sikanie !#$%^&**&^%$##$%^&*&^%$#$%^&*&^%$$#$%^&**&^%%$$# -
Dziewczyny lekarz rodzinny stwierdził, że mamy za niski wynik tego HP (ja 1,54 M. 2.74) i tego się nie leczy, bo niby mieścimy się w normie....
Czyli co, powinnam iść do innego lekarza prawda? albo poczekam na wizytę u Paśnika, bo on zadecyduje...👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Emilka niemniej jednak trzymam kciuki bys zobaczyla dwie piekne kreseczki za pare dni
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️