Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia, przytulam z powodu @ <3. Ehh.. Nawalili w laboratorium po całości. A może by tak jeszcze siknac na Bobo? Plamienia/krwawienia czasami się zdarzają na początku ciąży... Dziewczyny, ja nie śpię od 6:30, ale się stresuje! Gorzej niż przed egzaminem ;)

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka sikaj ! ;)

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5601 6976

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia, kurcze, strasznie mi przykro, takie pomyłki są niedopuszczalne! Szczególnie dla nas... Tulę Cię bardzo mocno! :***

    Hope :( :( :(

    Emilko, zaciskam kciuki najmocniej jak się da!!! A sikałaś dzisiaj? ;) edit : SIKAJ! :D

    Ja twarda jestem, może siknę jutro... ;) Ale za to obudziłam się że strasznym kaszlem... :/

    Miłego dnia! :***

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:25

    Emiilka lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie sikam :D Boję się! O 15:00 będą wyniki bety ;)

    Luna1993, Siwulec, Minie Black, Amy333, lamka, Czrna 81, Meśka, Karma88, KateHawke, agnieszka00, blue00, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5601 6976

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Dziewczyny, nie sikam :D Boję się! O 15:00 będą wyniki bety ;)
    Kciukiiiiiiiii!!!!!! <3 <3 <3

    Emiilka lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka mocne kciuki :*

    Emiilka lubi tę wiadomość

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka kciuki ! ♥️♥️♥️

    Ja dzisiaj jeszcze może @ nie dostanę ale jutro już napewno. 15 dpo tempka lekko w dół, a wcześniej godzine to już w ogóle podstawowa... Więc @ za rogiem. Jest mi trochę przykro bardziej jestem już bezsilna na to wszystko w tym miesiącu nam mija 1,5 roku bezowocnych starań i już nie mam nadzieji na chwilę obecną że się uda.

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo czekacie na wysyłkę z aptek internetowych? Chce zamówić bobo żeby były jak najszybciej, lepiej apteka czy allegro?

  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, ja składałam ostatnio zamówienie w aptece internetowej Gemini i byłam pod wrażeniem niskich cen :) Na zamówienie czekałam max 2 dni :)

    Luna1993, Rucola, Karolina90 lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2871 2764

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko kciuki!! :)

    Luna ja zamówiłam w piątek z GEMINI i dziś już przyjedzie kurier :)

    Monia czekam z niecierpliwością na Twój wynik! :)

    Kciuki za wszystkie testujące! :)

    Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość

    ckai0dw43v69hml8.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Dziewczyny, nie sikam :D Boję się! O 15:00 będą wyniki bety ;)

    kciuki zaciśnięte, budzik w tel ustawiony !!!!
    będzie dobrze ;)

    Dzień dobry wszystkim :)

    Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Rucola Autorytet
    Postów: 9329 12364

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Dziewczyny, nie sikam :D Boję się! O 15:00 będą wyniki bety ;)
    :* Ogromnir Ci kubicuję i czuję, ze będzie dobrze :*

    Emiilka lubi tę wiadomość

    #wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Siknęłam! Ten z dołu jest z dzisiaj :D Ten z góry z wczoraj :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60d8e53dfccb.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:56

    Rucola, Karolina90, Bocianiątko, Amy333, Kotowa, Bajkaaa, Kargo31, Siwulec, lamka, Lunaris, olik321, Pomi, gilmoregirl, Meśka, Morusek, Karma88, ANkaG, Izolda90, Frelcia, KateHawke, agnieszka00, Yoselyn82, blue00, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Sarna84, amb83, Izape_91, Flowwer, nenusia, Koteczka82, Lena21, Cheresta, Barbarka1984, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Rucola Autorytet
    Postów: 9329 12364

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia mega mi przykro, miałam ogromną nadzieję, że pomyłka bety była na Twoją korzyść... Trzymam kciuki za nowy cykl, teraz już musi się udać :*

    #wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet
    Postów: 9329 12364

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Dziewczyny! Siknęłam! Ten z lewej jest z dzisiaj :D

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60d8e53dfccb.jpg
    O Ty Mała Oszustko :P Ale takie oszustwa to ja lubię. Ogromnie się Kochana cieszę !!! to na 100% nie jest ovitrelak!!!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 07:57

    Emiilka, Karolina90, Siwulec, Sarna84, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    #wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, miałam nie sikać, ale stwierdziłam, że nie powinnam bać się testu :D W końcu i tak beta prawdę powie. Trzymałam siczki w sobie i dopiero po poście Boćka poszłam do kibelka ;)

    Bocianiątko, Siwulec, Rucola, KateHawke, Sarna84, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5601 6976

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiiiiii!!!! JESTEŚ W CIĄŻY!!!! :D :D :D <3 <3 <3

    Emiilka, gilmoregirl, Meśka, Karma88, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3869

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka to juz nie zastrzyk! Ale sie ciesze:)))

    Emiilka lubi tę wiadomość

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi ale się cieszę <3 <3 <3 !!!

    Emiilka lubi tę wiadomość

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 29 stycznia 2018, 08:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka jupi !!!!!
    kreska podobna do mojej to betę obstawiam miedzy 80 a 100 :* :* :*
    GRATULACJE <3

    Emiilka lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego