NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla wrote:Frelcia ja prowadzę kursy na opiekunów żłobkowych i kursy policealne na asystenta nauczyciela przedszkola i mam szczerze powyżej dziurek już samej nie chce mi się doskonalić ale z musu oczywiście chodzę z tym, że u nas w lubuskim oferta niezbyt atrakcyjna. Jak wydaje mi się, że kurs będzie super i coś skorzystam to okazuje się totalną kichą
Ja tez z lubuskiego -
Amy piękna beta
Jedna to jutro beta! Będę mocno zaciskała kciuki:)
Ja jestem po wizycie w Novum. Chcę mi się płakać. Mam torbiel krwotoczna na lewym jajniku 3.5 cm czyli owulki nie było.
Dr proponuję kolejna IUI, a potem ew. IVF. Jakoś to szybko się dzieje. Dostaliśmy znów stos badań. Nie wiem co myśleć, jestem w totalnej rozsypce:( a i mam zwiększyć acard do 150 mg, dorobić zespół antyfosfolipidowy i iść do hematologa.Amy333 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Carrolla a gdzie dokladnie? Ja okolice Zielonej Gory.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Frelcia jak moje okolice to może cv złożę do ciebie:) I taka moja osobista sugestia, nie dawaj za dużo koloru. Teraz pracuję w miejscu gdzie rzygam tęcza. Dzieciaki przestymulowane. Ogólnie bleee. Nie wiadomo gdzie oko zawiesić. Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie. Na pewno masz wizję, która jest wspaniała!
Jedna z wielu.. Ja się nie wypowiadam bo ja widzę chyba co chce wiedzieć, a ja u was wszystkich chce widzieć krechy!!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Karolina strasznie mi przykro. Ale działasz więc zawszę jesteś bliżej niż dalej!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Amy piękna beta
Jedna to jutro beta! Będę mocno zaciskała kciuki:)
Ja jestem po wizycie w Novum. Chcę mi się płakać. Mam torbiel krwotoczna na lewym jajniku 3.5 cm czyli owulki nie było.
Dr proponuję kolejna IUI, a potem ew. IVF. Jakoś to szybko się dzieje. Dostaliśmy znów stos badań. Nie wiem co myśleć, jestem w totalnej rozsypce:( a i mam zwiększyć acard do 150 mg, dorobić zespół antyfosfolipidowy i iść do hematologa.
Ja miałam co cykl krwotoczne. I owulacje normalnie występowały. Po prostu po pęknięciu zasysa się krew i dlatego się to nazywa 'krwotoczna'. Ale jajeczko dało radę się pewnie wydostać Nie łam się. Ja byłam zła czeco nigdy zwykłego ciałka nie mogę mieć... zawsze diagnoza 'torbiel krwotoczna cialka żółtego'.mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde Karolinko, przykro mi z powodu złych info. Mam nadzieje, że leczenie przyniesie efekt, czego bardzo Ci życzęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyKarolina nie łam się bo to nic strasznego. Dochodziłam 7 cykli jak to przeskoczyć ale to niezależne od nas. Dupek zwykle pomaga. Ważne żeby nie zrobiła się endometrialna. A z takiego ciałka jak widać ciąże też są. Tym się akurat nie martw.
Widziałam kiedyś fajny filmik jak pęcherzyk pęka, jajko ucieka a ta dziurka zassysa krew i stad w środku ona jest. A jajeczko sobie wędruje gdzie powinno. To nie ma żadnego wpływu na jakość owulki. -
Jajowody mam drożne, na torbiel dostałam jakieś tabletki. Nie rozumiem tylko dlaczego kolejna IUI i to tak ma dzień dobry. Myślałam, że będzie chciała nam się przyjrzeć na naturalsie. I mam dylemat czy iść w IUI, czy dorobić ASP i jechać do Łodzi.
BOŻE daj mi siłę...👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny