O CO CHODZI?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nic już z tego nie rozumiem... W środę zrbiłam betę - wyszła 13,5 (nie mogłam w piątek powtórzyć wyniku, bo to był 1 maja). Wczoraj test ciążowy pozytywny. A dziś tak gwałtowny spadek temperatury?? Niepokoję się, bo jestem dwa dni przed okresem. Testy porobiłam, bo nigdy wcześniej nie bolały mnie piersi. Ani przed, ani po okresie, ani w okresie okołoowulacyjnym, po prostu wcale. A od sześciu dni bolą mnie tak samo jak podczas karmienia Córki. Nic już z tego nie rozumiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 11:50
-
Nie rozumiem po co mierzysz temperaturę skoro beta pokazała że jesteś w ciąży. Chyba tylko po to aby zadręczać się i stresować na początku ciąży...temperatura nie jest wyznacznikiem tego czy ciąża prawidłowo się rozwija.Jutro powtórzysz betę i będziesz widzieć czy wszystko ok ...Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualnyCocosowa... No bo jeszcze nie dostałam okresu, dlatego. Tzn. dlatego, ze cykl jest jeszcze w fazie przed miesiączką. Dziękuję za reprymednę Czyli na moim przykładzie możnaby obalić mit o 18dniowej podwyższonej temperaturze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 12:07
-