Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona97 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy kiedy miałaś dni płodne i jak długie masz cykle. Ale wydaje mi się, że 17 dni po stosunku, jeśli odbył się w dni płodne, to beta powinna wyjść.

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..
    Dziewczyno daj spokój z tymi samymi pytaniami pod każdym wątkiem tylko z innym loginem 🙈

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:

Już chyba dostałaś mnóstwo odpowiedzi na swoje pytanie, radziłabym wyluzować i przejść się do lekarza, jeśli masz jakieś wątpliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ