X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona97 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..

• Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy kiedy miałaś dni płodne i jak długie masz cykle. Ale wydaje mi się, że 17 dni po stosunku, jeśli odbył się w dni płodne, to beta powinna wyjść.

👱🏻‍♀️29
    🧑🏻‍🦱29

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności
    18.11 badanie drożności jajowodów
    Jajowody drożne ✅

AMH 5,20

Parametry nasienia ✅
    Aglutynacja (III) ❌

01.2025 stymulacja (aromek+ovitrelle)
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..
    Dziewczyno daj spokój z tymi samymi pytaniami pod każdym wątkiem tylko z innym loginem 🙈

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:

Już chyba dostałaś mnóstwo odpowiedzi na swoje pytanie, radziłabym wyluzować i przejść się do lekarza, jeśli masz jakieś wątpliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ