Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona97 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..

• Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy kiedy miałaś dni płodne i jak długie masz cykle. Ale wydaje mi się, że 17 dni po stosunku, jeśli odbył się w dni płodne, to beta powinna wyjść.

👱🏻‍♀️28
    🧑🏻‍🦱28

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..
    Dziewczyno daj spokój z tymi samymi pytaniami pod każdym wątkiem tylko z innym loginem 🙈

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:

Już chyba dostałaś mnóstwo odpowiedzi na swoje pytanie, radziłabym wyluzować i przejść się do lekarza, jeśli masz jakieś wątpliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ