X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona97 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy kiedy miałaś dni płodne i jak długie masz cykle. Ale wydaje mi się, że 17 dni po stosunku, jeśli odbył się w dni płodne, to beta powinna wyjść.

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
    23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
    26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
    03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
    Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
    10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
    24.07 ➡️ następna wizyta

Cudzie trwaj 🥹🍀🤞🏻

preg.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..
    Dziewczyno daj spokój z tymi samymi pytaniami pod każdym wątkiem tylko z innym loginem 🙈

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:

Już chyba dostałaś mnóstwo odpowiedzi na swoje pytanie, radziłabym wyluzować i przejść się do lekarza, jeśli masz jakieś wątpliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ