Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży
Odpowiedz

Objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona97 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy kiedy miałaś dni płodne i jak długie masz cykle. Ale wydaje mi się, że 17 dni po stosunku, jeśli odbył się w dni płodne, to beta powinna wyjść.

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:
    Hej! Czy myślicie ze beta z krwi może się mylić robiona 13 dni po stosunku a następnie 17 dni po? I test sikamy ale nie z porannego moczu 23 dni po? Wszystko wyniki negatywne lecz mam objawy jak na ciążę i sama nie wiem co o tym myśleć..
    Dziewczyno daj spokój z tymi samymi pytaniami pod każdym wątkiem tylko z innym loginem 🙈

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona97 wrote:

Już chyba dostałaś mnóstwo odpowiedzi na swoje pytanie, radziłabym wyluzować i przejść się do lekarza, jeśli masz jakieś wątpliwości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ