X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy Ciazy , Beta HCG z krwi ujemna
Odpowiedz

Objawy Ciazy , Beta HCG z krwi ujemna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dorotki007 Nowa

Wysłany: 6 czerwca 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    22 Maja mialam owulacje , potwierdzona testem . Kochalam sie z partnerem 3 dni przed oraz 3 dni po. 6 dni po owulacji mialam plamienie. Od tamtej pory powiekszyly mi sie piersi nie mieszcza sie w staniku , caly czas boli mnie jajnik oraz podbrzusze, mam jasny kremowy sluz, do tego przez ostatnie 3 dni wymiotowalam teraz mnie tylko cofa. Wczoraj zrobilam bete z krwi jednak badanie pokazalo wynik <2 , @ powinnam dostac 10 czerwca . Jak myslicie czy test byl zrobiony za wczesnie , czy poprostu moje objawy to efekt mojej psychyki? Mam prace w ktorej nie moga pracowac kobiety w ciazy chodze dzienie ok 15 km oraz podnosze co chwile przedmioty po 6-7 kg, dlatego jest to dla mnie tak wazne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 13:02

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś pewna, że owu miałaś 22 maja? Jeśli tak, to @ powinna przyjść najpóźniej 8 czerwca. Jeżeli rzeczywiście 22 miałaś wtedy owu, to wczorajsza beta powinna już wyjść pozytywna - w przypadku ciąży. Skoro wyszła negatywna to oznacza, że niestety nie jesteś. No chyba, że jednak owulacja była później.

golonat lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
    Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
    Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
    LH:FSH poniżej 0,6 (?)
    AMH w normie (2,39 ng/ml)
    TSH w normie

Diagnoza:
    Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
    Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
    Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
    Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
    Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
    Zamrożony 3AB
  • pokico Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się podepnę, jutro(środa) termin @, wczoraj test negatywny, w piątek beta z krwi negatywna - byłam na badaniach krwi i tsh i myślę sobie, a zrobię przy okazji betę. Na Ch*j... ;/ czy jest jeszcze szansa?

eiktsek2ejahpnjn.png
    23. 08 dwie kreski <3
    05.09 13220 BetaHcg.
    17.09 jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokico siknij dzisiaj na żółty bobotest lub nordtest, jeśli biało to raczej nic z tego.

• pokico Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siknę jutro z rana :P ale raczej się nie łudzę. Mam jakieś testy o czułości 10, tego z bobo nie mam, w rossmanie go kupię?

eiktsek2ejahpnjn.png
    23. 08 dwie kreski <3
    05.09 13220 BetaHcg.
    17.09 jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupisz. ;-) jest bardzo czuły.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ