X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy-dziewne rzeczy
Odpowiedz

Objawy-dziewne rzeczy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Parniczek Nowa

Wysłany: 22 marca 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Czy ktoś miał podobny problem, a mianowicie.
    Rok temu moje cykle były 32-dniowe, od jakiś 4 miesięcy wydłużyły się do 37-39 dni. Zaczęliśmy starać się o dziecko Ok 4 miesiące temu. W obecnym cyklu nie dostałam okresu po 39 dniach od ostatniej miesiączki. Dziś jest 50 dzień cyklu. Zrobiłam testy- negatywne. Beta wyszła <1,2. 46 dnia cyklu miałam okropny ból jajników oraz podbrzusza - byłam 100 % pewna ze dostanę okres bo bóle były identyczne. Bylo to w piątek, a w poniedziałek rano poszłam na betę. Nie wiem co mam myśleć o tym, nigdy w życiu tak nie miałam- jak był ból to pojawiał się okres zawsze. Stosunek był tydzień przed tym bólem czyli w 39 dniu cyklu oraz w 35.
    Co mogło być przyczyną takiego stanu rzeczy, czy ktoś miał podobnie.
    Wiem ze powininna udać się do lekarza i to zeobie ale dopiero mam wizytę w klinice niepłodności za tydzień - swoją pierwszą.

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tego 46dc dopiero była owulacja i dostaniesz okres za 2 tygodnie :)
    Miałam tak raz, owulacja w 42dc , cykl trwał 56 dni

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Parniczek Nowa

Wysłany: 22 marca 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile u Ciebie z reguły trwają cykle ?

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parniczek wrote:
    A ile u Ciebie z reguły trwają cykle ?

Zwykle ok 35.
    To jest tak Że faza lutealna jest stała 10-14 dni, a folikularna lubi się wydłużasz, wiec raczej miałaś tą owulacja później niż myślisz

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 maja 2021, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie, we wtorek 11 maja miałam owulacje (i to podczas monitoringu) od czwartku boli mnie podbrzusze, dziś ból jest wręcz uporczywy :( test mam wykonać w poniedziałek, ale zaczęłam się martwić...
    Ktoś się z tym spotkał? Czy to coś groźnego? Długo się nie starałam,a panikować nie chce ...

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ