Objawy implantacji
-
WIADOMOŚĆ
-
julaa a co ja mam powoedziec jak dziś termin @, i rano myslałam że już chluśnie a cały dzień mam tylko delikatne plamienie na podpasce praktycznie muśnięcie a przy toalecie plamienie brązowo różowe,zero krwi od rana to też dziwne.To możliwe żeby @ tak długo się miała rozkręcac?bo to u mnie ok 16 dpo więc chyba za pózno na implantację...Jak dobrze że jutro mam wizyte u gina,niech zajrzy co tam się dzieje bo nie wiem czy tabsy zaczynac brac
-
kittykate wrote:Bardzo dobre nastawienie! tak trzymaj!
ja mam też w tym cyklu inne odczucia niż zwykle... wczoraj mnie mdliło dziś było mi słabo że najprostsze czynności przy porannej toalecie mnie wykańczały, dodam że chodzę na siłownię i raczej szybko się nie męczę a dziś na 3 p ledwo weszłam i pochlonełam kubek zimnej wody taka byłam zmachana!
Do tego wczoraj zaczął mnie tak boleż brzuch na okres jak nigdy i potem przestał! Dziś mam wrażenie jakbym miała zapalenie pęcherza moczowego tak mnie ciśnie ale siusiu mi się nie chce... tylko takie dziwne mrowienie, swędzenie. Ból w okolicach macicy, jajników i promieniuje na plecy.
I co mam myśleć ? mam nadzieje że to dobre objawy ale nie chce już się nakręcać kolejnym testem ciążowym. Daj mi Boże małą dziecinę - będę szczęśliwa! Ale jeśli się nie uda teraz to nast razem
Pozytywnie myślmy!
Halo halo, wiem, że minęło wiele lat, ale może akurat dostaniesz powiadomienie i odpowiedz,
Jak zakończył się ten cykl o którym tutaj piszesz? Mam bardzo podobne objawy ... -
Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
Edit:
Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
Jak tu wstawić zdjęcie -
Dodawanie zdjęć
Potrzebujesz do tego tej strony:
https://pl.imgbb.com/
po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzadnia “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!
między 6-12 dpo (zwykle 6-7 dpo) następuje implantacja, która może dać objawy - niewielkie krwawienie, ból podbrzusza.
Co do wykresu nie pomogę za bardzo, a na tym wątku widzę, że większość dziewczyn udzielała się 7 lat temu więc spróbuj na jakimś żywotniejszym♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Nutka Mini wrote:Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
Edit:
Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
Jak tu wstawić zdjęcie
Ja jestem 9 dpo i właśnie brązowe plamienie obstawiam również implantację temperatura wczoraj spadła a dzisiaj wzrosła -