X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy implantacji
Odpowiedz

Objawy implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a czy możliwe jest plamienie inplantacyjne w 12dpo? boli mnie strasznie lewy jajnik , i nie wiem czy to @ się rozkręca czy może.... na bieliźnie miałam takie lekko pomarańczowo-brązowe plamki...

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa a co ja mam powoedziec jak dziś termin @, i rano myslałam że już chluśnie a cały dzień mam tylko delikatne plamienie na podpasce praktycznie muśnięcie a przy toalecie plamienie brązowo różowe,zero krwi od rana to też dziwne.To możliwe żeby @ tak długo się miała rozkręcac?bo to u mnie ok 16 dpo więc chyba za pózno na implantację...Jak dobrze że jutro mam wizyte u gina,niech zajrzy co tam się dzieje bo nie wiem czy tabsy zaczynac brac :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie,ja jestem 3 m. Po odstawieniu anty. o nazwie microgynon i lipa.

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sprawa rozwiązana, @ sie rozkręciła więc na majówki czas pójśc :(

relgh371ssmqv4f3.png
  • W_drodze_po_Ciebie Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kittykate wrote:
    Bardzo dobre nastawienie! tak trzymaj!
    ja mam też w tym cyklu inne odczucia niż zwykle... wczoraj mnie mdliło dziś było mi słabo że najprostsze czynności przy porannej toalecie mnie wykańczały, dodam że chodzę na siłownię i raczej szybko się nie męczę a dziś na 3 p ledwo weszłam i pochlonełam kubek zimnej wody taka byłam zmachana!
    Do tego wczoraj zaczął mnie tak boleż brzuch na okres jak nigdy i potem przestał! Dziś mam wrażenie jakbym miała zapalenie pęcherza moczowego tak mnie ciśnie ale siusiu mi się nie chce... tylko takie dziwne mrowienie, swędzenie. Ból w okolicach macicy, jajników i promieniuje na plecy.
    I co mam myśleć ? mam nadzieje że to dobre objawy ale nie chce już się nakręcać kolejnym testem ciążowym. Daj mi Boże małą dziecinę - będę szczęśliwa! Ale jeśli się nie uda teraz to nast razem :)

Pozytywnie myślmy!

Halo halo, wiem, że minęło wiele lat, ale może akurat dostaniesz powiadomienie i odpowiedz,
    Jak zakończył się ten cykl o którym tutaj piszesz? Mam bardzo podobne objawy ...

• Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu wstawić zdjęcie

• Izi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodawanie zdjęć
    Potrzebujesz do tego tej strony:
    https://pl.imgbb.com/
    po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzadnia “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!

między 6-12 dpo (zwykle 6-7 dpo) następuje implantacja, która może dać objawy - niewielkie krwawienie, ból podbrzusza.
    Co do wykresu nie pomogę za bardzo, a na tym wątku widzę, że większość dziewczyn udzielała się 7 lat temu więc spróbuj na jakimś żywotniejszym :)

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Mini wrote:
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu wstawić zdjęcie

Ja jestem 9 dpo i właśnie brązowe plamienie obstawiam również implantację :) temperatura wczoraj spadła a dzisiaj wzrosła :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ