X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie objawy jak na okres psychika
Odpowiedz

objawy jak na okres psychika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karo_2024 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to mój pierwszy post tu, więc liczę na wyrozumiałość. Dziś mój 22 dzień cyklu i od wczoraj czuję beznadzieję. I stąd pytanie - wiem że można mieć objawy jak na okres w sensie fizycznym. A co z objawami dot. psychiki/humoru? Ja zawsze przed okresem łapię mega doła. Czy to, że w tym cyklu też tak jest to przekreśla? Czy któraś też czuła się zdołowana jak przed okresem, a jednak? :)

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo_2024 wrote:
    Cześć, to mój pierwszy post tu, więc liczę na wyrozumiałość. Dziś mój 22 dzień cyklu i od wczoraj czuję beznadzieję. I stąd pytanie - wiem że można mieć objawy jak na okres w sensie fizycznym. A co z objawami dot. psychiki/humoru? Ja zawsze przed okresem łapię mega doła. Czy to, że w tym cyklu też tak jest to przekreśla? Czy któraś też czuła się zdołowana jak przed okresem, a jednak? :)
    Kochana ciąża to koktajl hormonów 🙂 mogą wystąpić wszystkie objawy takie jak na okres a okazuje się to ciąża. Nie ma co przekreślać cyklu bo masz doła, tak samo możesz go mieć przy ciąży

🧑 1985 🧒 1980

Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
  • Karo_2024 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę się tylko domyślać jak to jest :) Natomiast zawsze kilka dni przed okresem łapią mnie czarne myśli i teraz niestety też tak jest. Tonący brzytwy się chwyta, stąd pytanie ;) Dzięki za odpowiedź!

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcesz, testuj, ja zawsze polecam facelle 10 paskowy 🙂 pokazał się u mnie w 9dpo inne były bialutkie

🧑 1985 🧒 1980

event.png
    event.png
  • Karo_2024 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w tym miesiącu poczekam na okres. Przynajmniej tak sobie obiecałam. W sumie prawie wszystko jest jak co miesiąc (oprócz małych rzeczy, pewnie wymyślonych podswiadomością) ;(

• xlucyna Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem nowa i mam pytanie.
    Za 3 dni mam dostać okres (5.04). Od wczoraj strasznie bolą mnie krzyże, co jakiś czas pobolewa podbrzusze. Piersi są pełniejsze, a od soboty czuję metaliczny posmak. Zrobiłam dzisiaj z samego rana test. Wyszedł negatywny. Co sąsiedzie? Jest szansa, że to ciąża?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 18:47

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest zawsze póki nie przyjdzie okres 🙂

xlucyna lubi tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980

event.png
    event.png
  • Karo_2024 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xlucyna wrote:
    Cześć. Jestem nowa i mam pytanie.
    Za 3 dni mam dostać okres (5.04). Od wczoraj strasznie bolą mnie krzyże, co jakiś czas pobolewa podbrzusze. Piersi są pełniejsze, a od soboty czuję metaliczny posmak. Zrobiłam dzisiaj z samego rana test. Wyszedł negatywny. Co sąsiedzie? Jest szansa, że to ciąża?

Brzmi to obiecująco :) Może zrób pojutrze test, będzie duże prawdopodobieństwo miarodajnego wyniku. Trzymam kciuki!

xlucyna lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ