obolałe sutki w czasie owulacji i rozowy sluz
-
hej.
od 20 sierpnia liczy mi sie ten nowy cykl ale to bylo 3,5 dnia plamien a nie bylo krwawienia. od poczatku tego cyklu w zasadzie mialam wrazliwe sutki a od jakis 4 dni odczuwam mocny bol i sa spuchniete. do tego w tych samych dniach zauwazylam, ze moj sluz zrobil sie lekko rozowy bez dodatku zywej krwi. boli mnie tez brzuch jak na @. nie jajniki, szyjka czy pochwa.
pierwszy raz spotykam sie z takimi objawami. czy one swiadcza o owulacji? macie podo ne odczucia?
prosze spojrzcie na moj wykres moze Wam sie cos nasunie pomimo tego, ze owu wyznaczyl mi najpierw owulacje na 9dc z gruba czerwona linia a dzis przesunal na 11dc z linia przerywana..
zglupialam
-
To mogą być objawy owulacji, tak przynajmniej wynika z tego co podają inne kobiety. Rotzer np traktował takie plamienia jako śluz płodny. Jeśli test jest negatywny a temperatury Ci spadły od ostatniego cyklu (to jest dość istotne), to tylko taka interpretacja pozostaje.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
nick nieaktualnyWiecie co nie wiem, ale powiem wam ze przegladajac galerie wykresow ciazowych natknelam sie na cykl gdzie w 16 dc zaznaczony byl pozytywny wynik ciazowy - tempki byly niskie, okres zasnaczony normalnie a jednak zielony koniec w polowie cyklu ! To dopiero jest jazda ...
-