X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie obolałe sutki w czasie owulacji i rozowy sluz
Odpowiedz

obolałe sutki w czasie owulacji i rozowy sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.
    od 20 sierpnia liczy mi sie ten nowy cykl ale to bylo 3,5 dnia plamien a nie bylo krwawienia. od poczatku tego cyklu w zasadzie mialam wrazliwe sutki a od jakis 4 dni odczuwam mocny bol i sa spuchniete. do tego w tych samych dniach zauwazylam, ze moj sluz zrobil sie lekko rozowy bez dodatku zywej krwi. boli mnie tez brzuch jak na @. nie jajniki, szyjka czy pochwa.
    pierwszy raz spotykam sie z takimi objawami. czy one swiadcza o owulacji? macie podo ne odczucia?
    prosze spojrzcie na moj wykres moze Wam sie cos nasunie pomimo tego, ze owu wyznaczyl mi najpierw owulacje na 9dc z gruba czerwona linia a dzis przesunal na 11dc z linia przerywana..
    zglupialam

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos? cos?

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może te plamienia nie były miesiączką? Robiłaś test?

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogą być objawy owulacji, tak przynajmniej wynika z tego co podają inne kobiety. Rotzer np traktował takie plamienia jako śluz płodny. Jeśli test jest negatywny a temperatury Ci spadły od ostatniego cyklu (to jest dość istotne), to tylko taka interpretacja pozostaje.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie wiem, ale powiem wam ze przegladajac galerie wykresow ciazowych natknelam sie na cykl gdzie w 16 dc zaznaczony byl pozytywny wynik ciazowy - tempki byly niskie, okres zasnaczony normalnie a jednak zielony koniec w polowie cyklu ! To dopiero jest jazda ...

• Flexi Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tamtym cyklu zaczelam dopiero mierzyc i mialam nizsze temperatury niz teraz.
    robilam testy i byly negatywne

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ