X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Oceńcie moje testy...nie wiem co myśleć
Odpowiedz

Oceńcie moje testy...nie wiem co myśleć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Przedstawiam Wam niżej linka do mojego wykresu, okresy mam zazwyczaj 27-30, nadal go nie mam. Czuję się jak na 'okres'. Zrobilam przedtem 2 testy owulacyjne - POZYTYWNE, a ciazowy negatywny - tzn ledwo co widac 2 bladziusienką kreskę. A owulacje mialam w 13-14 dniu. Nie wiem co myslec. Dlaczego teraz test owulacyjy wychodzi pozytywny ?

Mój wykres
    http://zapodaj.net/0e7a512033fd3.jpg.html

Zdjęcia testów. Niebieski to ciazowy, 2 pozostale to owulacyjne (na pocztku zrobilam owulacyjne, bo pisali, ze tez wykkrywaja ciaze)
    http://zapodaj.net/136b4a748be27.jpg.html

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeciez niebieski jest pozytywny! ja tez mialam takiego bladziocha na poczatku. zrob bete w pon i powtorz jutro rano test np taki o czulosci 10.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 16:19

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciążowy jest pozytywny :) leć na betę w poniedziałek :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a mi sie wydawalo, ze ten ciazowy to negatywny....za 3 miesiace mam slub, omg :D

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pozytywny, ciążowa druga kreska może być jaśniejsza niż testowa (w owulacyjnym nie). Za trzy miesiące nie będzie jeszcze widać (chociaż może niech troszkę poszerzy krawcowa suknie w pasie). Gratulacje

dxomcwa16q3sloop.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi. Bardzo się boję. Teraz mialam iść do ginekologa bo wydawalo mi sie, ze mialam infekcje, a tu ciaza. Ciesze sie bardzo, ale jakos nie moge sie jeszcze oswoic. Jutro rano powtorze test.

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Novuovulanka a kiedy mialas termin @?
    test zrobilas w dniu @?

3i49tgf6plfmlliy.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powtorzylam test, z apteki (ten, ktory wkleiłam wczoraj byl jako gratis do owulacyjnych z allegro, mało czuły).
    Test pozytywny, mocna 2 kreska, ale bledsza od kontrolnej. Dzisiaj mija 31 dzień cyklu. :-) Do ginekolog pójdę pewnie za 2 tygodnie.

Ewa99, Ag... lubią tę wiadomość

3jgxyx8dyout0sx3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ