X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ODBIJANIE SIE- czy taki mialyscie objaw?
Odpowiedz

ODBIJANIE SIE- czy taki mialyscie objaw?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Poza bardzo wczesnym bolem jak na okres i piersi bo juz w 17dc ,dzisiaj doszlo mi odbijanie sie co pare minut.
    Czy ktoras z Was tak miala?

🤰🏻♥️👰
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się odbijało nawet po wodzie mineralnej w udanym cyklu, ale nieco późnej, po potwierdzonej owulacji. Do tego nie mogłam jeść słodkiego, chociaż bardzo lubię.

violetwoman lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam owu 14dc potwierdzona testem, dzisiaj jest moj 23dc i takie sie wlasnie cudawianki dzieja hehe :) mi sie odbija jak nic nie jem, po jedzeniu tez, teraz jak nawet herbate pije ale to moze tylko przypadek:)

🤰🏻♥️👰
  • terka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam :) po wszystkim i co chwilę, aż głupio mi było momentami :D
    I z tego odbijania teraz Andrzejek jest ;)
    Powodzenia-by u Ciebie też to bylo to :)

violetwoman lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litości...to poważne forum, przynajmniej tak myślałam :/ a tu pytania rodem z Kafeterii?? Mnie się wiecznie odbija, miewam zgagę, bolą mnie piersi i inne takie a mimo to w ciąży od 2 lat nie jestem i nie byłam.
    17dc i jakieś objawy ciążowe?? Powaga? -_-

Martoszka, Lavendova, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• violetwoman Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23dc a nie 17dc , dzisiaj nawet 26dc i dalej to samo, a forum jest od tego by zapytac innych Kobiet o podobne objawy potwierdzone ktore pozniej skutkowaly Fasolka :-)

🤰🏻♥️👰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poważnie?!
    Zakładam, że miałaś owu w 14 dc, jak większość nowych staraczek, które nie wiedzą kiedy mają owulacje; i w 3 dpo Ci się odbija.
    No niestety, ale szukając objawów ciąży w 3 dpo to można się odbić od ściany np...

Selina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violetwoman wrote:
    23dc a nie 17dc , dzisiaj nawet 26dc i dalej to samo, a forum jest od tego by zapytac innych Kobiet o podobne objawy potwierdzone ktore pozniej skutkowaly Fasolka :-)
    To 17 dc, 23 dc czy 26 dc? Bo to jest różnica :P i nawet nie wiedziałam, że to objaw ciąży jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 20:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba musze mojemu facetowi powiedziec ze teraz on jest w ciazy :D temu to jak sie odbije to klekajcie narody.

Selina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby pierwszy cykl starań? :-D

Minie Black, violetwoman, Selina lubią tę wiadomość

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to już z braku ciąży odbija, ale jeszcze jestem przed owu więc to chyba nie to :P
    Ale powodzenia i obyście nigdy nie musiały weryfikować objawów z rzeczywistością :)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pytanie bylo do Kobiet ktore mialy taki objaw i pozniej okazalo sie ze sa w ciazy, nie rozumiem po co jakies takie hamskie odpowiedzi odrazu, jest wiele kobiet ktore sie staraja o Dziecko i od tego jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami. Zadne pytanie nie jest glupie.

parenka lubi tę wiadomość

🤰🏻♥️👰
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Czyżby pierwszy cykl starań? :-D
    Wlasciwie drugi :-) czyli poczatki :)

🤰🏻♥️👰
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Poważnie?!
    Zakładam, że miałaś owu w 14 dc, jak większość nowych staraczek, które nie wiedzą kiedy mają owulacje; i w 3 dpo Ci się odbija.
    No niestety, ale szukając objawów ciąży w 3 dpo to można się odbić od ściany np...
    Owulacje mialam potwierdzona testem i Monitoringiem ;)

parenka lubi tę wiadomość

🤰🏻♥️👰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violetwoman wrote:
    To pytanie bylo do Kobiet ktore mialy taki objaw i pozniej okazalo sie ze sa w ciazy, nie rozumiem po co jakies takie hamskie odpowiedzi odrazu, jest wiele kobiet ktore sie staraja o Dziecko i od tego jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami. Zadne pytanie nie jest glupie.
    Mi się zawsze odbija jak zjem np. ogórki zielone, nawet bez ciąży :D odbijanie to nie jest objaw

• violetwoman Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Mi się zawsze odbija jak zjem np. ogórki zielone, nawet bez ciąży :D odbijanie to nie jest objaw

Jakos niektore Kobiety jednak pisaly ze poprzez odbijanie sie przeczuwaly ciaze i wlasnie tak bylo,wiadomo co koebita to inne objawy itd

🤰🏻♥️👰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet z całym szacunkiem, ale w internecie zawsze znajdziesz jakąś kobietę, która miała jakiś dziwny objaw (słyszałam już o wibracjach w macicy, poceniu się, wysypce i innych dziwnych historiach). Wiem, jak jest na początku starań - wszystko bierzemy za objaw/dobrą wróżbę/nagle wszystko jest inaczej niż zwykle po owulacji. Ja Ci życzę szybkiego zajścia i bezproblemowej ciąży, tylko bez sensu żebyś tak wszystko analizowała, bo jeszcze przyjdzie @ i będzie wielkie rozczarowanie.

I nie widzę, żeby ktoś coś chamskiego napisał.

• violetwoman Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok

🤰🏻♥️👰
  • Alexandra23 Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze w ogóle słysze o takich objawach :D

Dwóch rzeczy pragnie prawdziwy mężczyzna: niebezpieczeństwa i igraszki. Przeto pożąda kobiety, jako najniebezpieczniejszej igraszki
  • Glass Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się odbijało, ale to już jakoś w 6-7 tygodniu i trzymało mnie długo, bo jakoś do 20 tygodnia. 0 wymiotów, tylko właśnie takie dziwne mdłości. Nie był to jednak zwiastun ciąży, na początku ciąży byłam po prostu bardzo zmęczona.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ