ODBIJANIE SIE- czy taki mialyscie objaw?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak miałam po wszystkim i co chwilę, aż głupio mi było momentami
I z tego odbijania teraz Andrzejek jest
Powodzenia-by u Ciebie też to bylo tovioletwoman lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyLitości...to poważne forum, przynajmniej tak myślałam a tu pytania rodem z Kafeterii?? Mnie się wiecznie odbija, miewam zgagę, bolą mnie piersi i inne takie a mimo to w ciąży od 2 lat nie jestem i nie byłam.
17dc i jakieś objawy ciążowe?? Powaga? -_-Martoszka, Lavendova, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoważnie?!
Zakładam, że miałaś owu w 14 dc, jak większość nowych staraczek, które nie wiedzą kiedy mają owulacje; i w 3 dpo Ci się odbija.
No niestety, ale szukając objawów ciąży w 3 dpo to można się odbić od ściany np...Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvioletwoman wrote:23dc a nie 17dc , dzisiaj nawet 26dc i dalej to samo, a forum jest od tego by zapytac innych Kobiet o podobne objawy potwierdzone ktore pozniej skutkowaly Fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 20:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi to już z braku ciąży odbija, ale jeszcze jestem przed owu więc to chyba nie to
Ale powodzenia i obyście nigdy nie musiały weryfikować objawów z rzeczywistością -
To pytanie bylo do Kobiet ktore mialy taki objaw i pozniej okazalo sie ze sa w ciazy, nie rozumiem po co jakies takie hamskie odpowiedzi odrazu, jest wiele kobiet ktore sie staraja o Dziecko i od tego jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami. Zadne pytanie nie jest glupie.
parenka lubi tę wiadomość
🤰🏻♥️👰 -
Minie Black wrote:Poważnie?!
Zakładam, że miałaś owu w 14 dc, jak większość nowych staraczek, które nie wiedzą kiedy mają owulacje; i w 3 dpo Ci się odbija.
No niestety, ale szukając objawów ciąży w 3 dpo to można się odbić od ściany np...parenka lubi tę wiadomość
🤰🏻♥️👰 -
nick nieaktualnyvioletwoman wrote:To pytanie bylo do Kobiet ktore mialy taki objaw i pozniej okazalo sie ze sa w ciazy, nie rozumiem po co jakies takie hamskie odpowiedzi odrazu, jest wiele kobiet ktore sie staraja o Dziecko i od tego jest forum zeby sie wymieniac doswiadczeniami. Zadne pytanie nie jest glupie.
-
Aga9090 wrote:Mi się zawsze odbija jak zjem np. ogórki zielone, nawet bez ciąży odbijanie to nie jest objaw
Jakos niektore Kobiety jednak pisaly ze poprzez odbijanie sie przeczuwaly ciaze i wlasnie tak bylo,wiadomo co koebita to inne objawy itd🤰🏻♥️👰 -
nick nieaktualnyViolet z całym szacunkiem, ale w internecie zawsze znajdziesz jakąś kobietę, która miała jakiś dziwny objaw (słyszałam już o wibracjach w macicy, poceniu się, wysypce i innych dziwnych historiach). Wiem, jak jest na początku starań - wszystko bierzemy za objaw/dobrą wróżbę/nagle wszystko jest inaczej niż zwykle po owulacji. Ja Ci życzę szybkiego zajścia i bezproblemowej ciąży, tylko bez sensu żebyś tak wszystko analizowała, bo jeszcze przyjdzie @ i będzie wielkie rozczarowanie.
I nie widzę, żeby ktoś coś chamskiego napisał.