Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu
-
hey kobitki
mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Czy która z Was tak miała?
Jestem dwa dni przed okresem, od wtorku mam plamienie, rano były 2 kropki różowe, potem kilka czerwonych a teraz to brązowe, a dziś trochę brązowe, troszkę różowo-czerwone. Od dziesięciu dni pobolewa mnie brzuch a od kilku dni kłują delikatnie jajniki na przemian choć najwięcej lewy. Od wtorku jestem jakaś senna, to tylko objawy które mogą oznaczać tylko zbliżającą się @ ale może miała któraś z was i okazało się że to ciąża prawidłowa? Staramy się o drugie dziecko od 7 miesięcy i ciągle nic. Podzielcie się doświadczeniami. -
Hej ja tak teraz mam kochana, widzę, że u Cievie zakonczyło sie to Aniołkiem, bardzo mi przykro ja mam za soba dwa aniołki, jak ujzalam plamienie i wyższą tempke to juz od dzis biorę duphaston, może uratuje moje malenstwo? Nie robilam jeszcze testu, ale mam przeczucie, że jestem w ciąży..... trzymam kciuki za Nas i Za WasChwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen.
-