X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu
Odpowiedz

Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kobitki
    mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak do jutra @ nie przyjdzie to rób test. Może skończy się tylko na plamieniach, bo jest fasolka, czego Ci życzę :) Powodzonka :)

Izaczek
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Czy która z Was tak miała?
    Jestem dwa dni przed okresem, od wtorku mam plamienie, rano były 2 kropki różowe, potem kilka czerwonych a teraz to brązowe, a dziś trochę brązowe, troszkę różowo-czerwone. Od dziesięciu dni pobolewa mnie brzuch a od kilku dni kłują delikatnie jajniki na przemian choć najwięcej lewy. Od wtorku jestem jakaś senna, to tylko objawy które mogą oznaczać tylko zbliżającą się @ ale może miała któraś z was i okazało się że to ciąża prawidłowa? Staramy się o drugie dziecko od 7 miesięcy i ciągle nic. Podzielcie się doświadczeniami.

• Catherine Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak teraz mam kochana, widzę, że u Cievie zakonczyło sie to Aniołkiem, bardzo mi przykro :( ja mam za soba dwa aniołki, jak ujzalam plamienie i wyższą tempke to juz od dzis biorę duphaston, może uratuje moje malenstwo? Nie robilam jeszcze testu, ale mam przeczucie, że jestem w ciąży..... <3 trzymam kciuki za Nas i Za Was <3 <3 <3

Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ