Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie okres i owulacja
Odpowiedz

okres i owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gusik2901 Debiutantka

Wysłany: 9 września 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej potrzebuję opini
    W tym cyklu miesiączkę nie dość że miałam bardzo skąpą, przyszła dwa dni wcześniej niż zwykle czyli w 26 dc i trwała 4 dni to w dodatku była brązowa, tylko w jednym dniu była widoczna typowa krew ale bylo jej naprawde minimum. Wczoraj mijał 6 dzień cyklu i podczas kąpieli zauważyłam w pochwie galaretowatą wydzielinę, coś a'la czop który zawsze mam przed owulacją. Co to może być, czy któraś z Was też miała coś podobnego ? Do ginekologa jestem zapisana dopiero na przyszły tydzień

Dziś znowu zrobiłam test owulacyjny 2 razy jedne o 11 a drugi o 20 i kurcze wyszły potywynie odrazu, ale przecież to dopiero 7 dc.

W ogóle czuję się ospała, mam zawroty głowy i tkliwe piersi.

Odrazu mówię ciążowego nie robiłam

• kejtii Koleżanka

Wysłany: 9 września 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może zamiast testu owulacyjnego zrób ciążowy? Czasem owulacyjne testy wychodzą mimo ciąży

aiwlys lubi tę wiadomość

27b9bb7e062df20f5a17d11913485292.png
  • Gusik2901 Debiutantka

Wysłany: 10 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejtii wrote:
    A może zamiast testu owulacyjnego zrób ciążowy? Czasem owulacyjne testy wychodzą mimo ciąży

Zrobiłam dziś 2 rano i oby wyszły negatywne, natomiast owulacyjny dalej pozytywny i w ododatku boli mnie po prawej stronie, więc chyba organizm mi ześwirował i owulacja przyszła wcześniej, chyba ze to coś innego....

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkleję mądrość od ovufriend:
    "Nie traktuj pozytywnego testu owulacyjnego jako potwierdzenia wystąpienia owulacji. Pozytywny test owulacyjny informuje jedynie o tym, że ciało przygotowuje się do owulacji, a nie że ona wystąpiła. Czasami pomimo pozytywnego testu owulacyjnego do owulacji nie dojdzie lub przesunie się ona w czasie (np. w skutek stresu lub choroby)."

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta -? 🤞(wyniki będą 23/11)

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ