X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie opinie o teście
Odpowiedz

opinie o teście

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny , wklejam moj wykres wybitnie nieowulacyjny

rum:

af34d8dd02371434b78590348b421a91.png

zrobiłam test VITAM i jest blada kreska pojawiła się dość szybko , kilka razy juz mi sie zdarzyło że pojawiały sie blade kreseczki nic nie znaczące, czy któraś z was ma jakies opinie o tym teście? taki w różowym pudełeczku z bobaskiem

• takasobieja Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie mogło się pojawić nic innego skoro po wykresie widac, że owu nie było...

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ