Opóźniona miesiączka, testy negatywne
-
Hej, nie wiem już co o tym myśleć, może mi doradzicie , ostatnia miesiączka 2 lipca. Z usg wyszło, że owulacja była, w planowane dni płodne zauważyłam kilkudniowe brązowe plamienie, ale typowy owulacyjny Śluz dopiero około półtora tygodnia później. Przytulanki 29 lipca, 3 dni przed spodziewaną miesiączka, zrobiłam już masę testów z moczu, każdy negatywny, chociażby dzisiejszy czyli 10 dni po z porannego moczu. Test z krwi bobocheck, w pierwszych 5 minutach negatywny, później zaczęły się dziwne zabarwienia, wydaje mi się został przelany bo krew wdała się w okienko testowe i minimalnie widać druga kreskę ale to dopiero po czasie testowania. Z objawów lekko mnie mdli, szyjka macicy nisko, ociężałe piersi ale bólu brzucha nie zauważyłam. Czy to za wcześnie aby testy z moczu wyszły pozytywne?
-
Dla swojego spokoju możesz skoczyć na betę. 10 dpo może być za wcześnie na pozytywny test, zwłaszcza jeśli zagnieżdżenie było późne trzymam kciuki 🤞🏽
-
Doradzcie proszę, chyba los ze mnie zadrwił i Panie z punktu pobrań zaznaczyły wolną podjednostkę beta HCG, już nigdzie dzisiaj nie dam rady zrobić.
Czy z takiego badania da się coś wyczytać? Czy to w ogóle nie jest tożsame ze zwykłym badaniem 😞 chcę już cokolwiek wiedzieć
Wynik:
Wolna podjednostka beta HCG (wg FMF) < 0,30 IU/l -
Cześć dziewczyny chciałam opowiedzieć o moim przypadku okres mi się spóźniał 10dni testy negatywne dostałam plamienia które trwało kilka dni poszłam do ginekologa i się okazała że na USG jest mały pęcherzyk ciążowy także jak widać testy nie zawsze pokażą
-