X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie opóźniona owulacja, okres i test?
Odpowiedz

opóźniona owulacja, okres i test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Jestem tu nowa ale potrzebuję hmm... Wsparcia?Otuchy może też. Jestem mamą półtora rocznego malucha, od miesiąca staramy się o rodzeństwo dla synka. ☺ Owulacje zawsze miałam 14 dnia cyklu ale w tym test owulacyjny wyszedł pozytywny dopiero 16 dnia. Dzień po tym teście przytulaliśmy się z mężem. Od tygodnia boli mnie codziennie brzuch, jestem zmęczona, mam gazy i wzdęcia i uczucie piekących piersi. Według kalendarzyka okres powinnam mieć 25 marca ale nie nadszedł. Czy to przez to, że miałam później owulację? Testy ciążowe wychodzą negatywne, choć objawy podobne do tych jak byłam z synem w ciąży. Czy na test ciążowy jest za wcześnie jeśli miałam później owulację? Kiedy najlepiej zrobić test? Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję. ☺
    Pozdrawiam wszystkie mamusie 🤱🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ