X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie opóźniona owulacja, okres i test?
Odpowiedz

opóźniona owulacja, okres i test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Jestem tu nowa ale potrzebuję hmm... Wsparcia?Otuchy może też. Jestem mamą półtora rocznego malucha, od miesiąca staramy się o rodzeństwo dla synka. ☺ Owulacje zawsze miałam 14 dnia cyklu ale w tym test owulacyjny wyszedł pozytywny dopiero 16 dnia. Dzień po tym teście przytulaliśmy się z mężem. Od tygodnia boli mnie codziennie brzuch, jestem zmęczona, mam gazy i wzdęcia i uczucie piekących piersi. Według kalendarzyka okres powinnam mieć 25 marca ale nie nadszedł. Czy to przez to, że miałam później owulację? Testy ciążowe wychodzą negatywne, choć objawy podobne do tych jak byłam z synem w ciąży. Czy na test ciążowy jest za wcześnie jeśli miałam później owulację? Kiedy najlepiej zrobić test? Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję. ☺
    Pozdrawiam wszystkie mamusie 🤱🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ