X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Opóźniony cykl miesiaczkowy
Odpowiedz

Opóźniony cykl miesiaczkowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od urodzenia pierwszego dziecka mam regularne cykle co 29-33 dni, teraz cykl opóźnia mi się o 30 dni ..
    Wszystkie testy wychodzą negatywne, beta HCG wyszła 0,1.
    W 6 dniu spóźnienia okresu pojawiło się plamienie, myślałam że to początek okresu ale nie. To plamienie zdarzyło się parę dni po stosunku bez zabezpieczenia.
    Ogólnie nie zabezpieczamy się z mężem, ponieważ chcielibyśmy mieć drugie dziecko.
    Od 2 tyg okropnie dokucza mi ból w dole brzucha, taki jak podczas okresu, do tego ból w dole pleców, zgaga (w pierwszej ciąży okropnie mi dokuczała już od pierwszego.miesiaca pierwszej ciąży) bardzo często chodzę do toalety sikać.
    Wykonałam testy ciążowe z czego dwa były negatywne a na jednym pojawiła się delikatna czerwona kreska. Beta HCG wyszła ujemna. Za 5 dni idę do mojej ginekolog
    Czy jest możliwość że testy wychodzą błędne? Że HCG mogło też wyjść błędne?
    Czy któraś z was miała taką sytuację?

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ