X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Opóźniony cykl miesiaczkowy
Odpowiedz

Opóźniony cykl miesiaczkowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od urodzenia pierwszego dziecka mam regularne cykle co 29-33 dni, teraz cykl opóźnia mi się o 30 dni ..
    Wszystkie testy wychodzą negatywne, beta HCG wyszła 0,1.
    W 6 dniu spóźnienia okresu pojawiło się plamienie, myślałam że to początek okresu ale nie. To plamienie zdarzyło się parę dni po stosunku bez zabezpieczenia.
    Ogólnie nie zabezpieczamy się z mężem, ponieważ chcielibyśmy mieć drugie dziecko.
    Od 2 tyg okropnie dokucza mi ból w dole brzucha, taki jak podczas okresu, do tego ból w dole pleców, zgaga (w pierwszej ciąży okropnie mi dokuczała już od pierwszego.miesiaca pierwszej ciąży) bardzo często chodzę do toalety sikać.
    Wykonałam testy ciążowe z czego dwa były negatywne a na jednym pojawiła się delikatna czerwona kreska. Beta HCG wyszła ujemna. Za 5 dni idę do mojej ginekolog
    Czy jest możliwość że testy wychodzą błędne? Że HCG mogło też wyjść błędne?
    Czy któraś z was miała taką sytuację?

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ