X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Orgametril
Odpowiedz

Orgametril

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2022, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie staram się o 2 dziecko.. Jestem 5 lat po cesarskim cieciu zrobiłam USG i wyszły mi takie wyniki Trzon macicy o wymiarach 24x33x
    Echo endometrium o grubości 8MM z widocznym płaszczem wodnym grubości 3 MM .
    Jajnik prawy o wymiarach 25x17mm
    Jajnik lewy o wymiarach 31x17mm z obszarem echo (-) o wymiarze 17X13mm. Byłam u swojego lekarza i powiedziała mi tylko że jest torbielka ale nie wiem gdzie i jak. Na wy regulowanie cyli dawała zawsze mi duphaston ale teraz dała mi orgaemtril stosował może ktoś z was?

Słomka lubi tę wiadomość

katie
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie brał tego leku?

katie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ