X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ovitrelle a pozytywny test owulacyjny
Odpowiedz

Ovitrelle a pozytywny test owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, we wtorek ok 11:30 miałam zrobiony zastrzyk z Ovitrelle. Rano przed zastrzykiem wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, wczoraj rano i wueczorem znowu mocny pozytyw i tak samo dziś rano i wieczorem. Wiem, ze po ovitrelle czy pregnylu wychodza pozytywne testy ciazowe a czy wplywaja one tez na testy owulacyjne?

Czekamy na Stasia!!!
    ponad 2 lata starań, szczęśliwa 2 IUI, ciąża zawierzona Maryi
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilka1984 wrote:
    Dziewczyny, we wtorek ok 11:30 miałam zrobiony zastrzyk z Ovitrelle. Rano przed zastrzykiem wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, wczoraj rano i wueczorem znowu mocny pozytyw i tak samo dziś rano i wieczorem. Wiem, ze po ovitrelle czy pregnylu wychodza pozytywne testy ciazowe a czy wplywaja one tez na testy owulacyjne?

wpływają zarówno na ciążowe jak i owulacyjne, i te i te wychodzą pozytywy, sprawdziłam ;)

asik13 lubi tę wiadomość

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    wpływają zarówno na ciążowe jak i owulacyjne, i te i te wychodzą pozytywy, sprawdziłam ;)
    Ooo, kurcze tego nie wyczytalam nigdzie w netavh tak jak o pozytywnych ciazowych, dzieki :)

Czekamy na Stasia!!!
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka, z tego co wyczytałam tu na forum po Pregnylu nie ma podobno sensu robić testów owu, bo wychodzą pozytywne. Pewnie tak samo jest z Ovitrelle.

lilka1984 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to dziewczyny jestescie super :) dziekuje

Czekamy na Stasia!!!
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ