Ovitrelle a pozytywny test owulacyjny
-
Dziewczyny, we wtorek ok 11:30 miałam zrobiony zastrzyk z Ovitrelle. Rano przed zastrzykiem wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, wczoraj rano i wueczorem znowu mocny pozytyw i tak samo dziś rano i wieczorem. Wiem, ze po ovitrelle czy pregnylu wychodza pozytywne testy ciazowe a czy wplywaja one tez na testy owulacyjne?
-
lilka1984 wrote:Dziewczyny, we wtorek ok 11:30 miałam zrobiony zastrzyk z Ovitrelle. Rano przed zastrzykiem wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, wczoraj rano i wueczorem znowu mocny pozytyw i tak samo dziś rano i wieczorem. Wiem, ze po ovitrelle czy pregnylu wychodza pozytywne testy ciazowe a czy wplywaja one tez na testy owulacyjne?
wpływają zarówno na ciążowe jak i owulacyjne, i te i te wychodzą pozytywy, sprawdziłamasik13 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:wpływają zarówno na ciążowe jak i owulacyjne, i te i te wychodzą pozytywy, sprawdziłam
-
Lilka, z tego co wyczytałam tu na forum po Pregnylu nie ma podobno sensu robić testów owu, bo wychodzą pozytywne. Pewnie tak samo jest z Ovitrelle.
lilka1984 lubi tę wiadomość
-