Ovitrelle/testowanie/biegunka
-
Hej ! Dziś 30 dzień cyklu ( zazwyczaj 27-28 ) , ale pierwszy raz przy pomocy zastrzyku ovitrelle wiec według długości fazy lutealnej termin @ przypada dopiero dziś .
15 doba od owulacji , 16 dzień od zastrzyku a test sikany rano neagatywny. 10 dnia od owulacji beta negatywna a nową boję się zrobić. od 4 dni bóle jakby okresowe których nigdy wcześniej PRZED okresem nie było a od 4-5 dni biegunka i wzdęcia. Czy widzicie jeszcze jakąś szansę na ciąże w tym cyklu? Jeśli okres dziś nie przyjdzie to rozważam betę w dniu jutrzejszym . Jestem już na pograniczu szaleństwa przez to całe wyczekiwanie i wieczną niepewność -
Hej dziewczyny,
Jestem tutaj nowa. Staramy się z mężem od roku bez rezultatów. Zaczęłam stymulację z clo + ovitrelle + progesteron. Owulacja była z dwóch pęcherzyków. Minęły 2 tygodnie od owulacji monitorowanej i od tygodnia mam bóle brzucha jak na okres i rozstrój żołądka. Czekam do niedzieli żeby zrobić test. Czy któraś z was tez ma takie bóle? -
Ja miałam a niestety ciąży z tego nie było .
Kilka dni morderczych biegunek i dyskomfort z tym związany a testy bielsze być nie mogły ... Na końcu okres spóźniony i badania potwierdzające brak szans w tym cyklu . Polecam się nie nastawiać bo dosłownie każdy objaw może być wynikiem leków stymulujących. Ja się poddałam i po prostu czekam tym razem mimo braku wiary ,że w końcu się uda .
Dziś inseminacja ale tylko 5 ml spermy więc też nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona a zastrzyk ovitrelle tym razem po inseminacji a nie przed + estrofemme+ za jakieś 3 dni progesteron besins tym razem nie dobę a kilka dób po inseminacji.
-