Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ovitrelle/testowanie/biegunka
Odpowiedz

Ovitrelle/testowanie/biegunka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mciątko Debiutantka

Wysłany: 8 listopada 2023, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Dziś 30 dzień cyklu ( zazwyczaj 27-28 ) , ale pierwszy raz przy pomocy zastrzyku ovitrelle wiec według długości fazy lutealnej termin @ przypada dopiero dziś .
    15 doba od owulacji , 16 dzień od zastrzyku a test sikany rano neagatywny. 10 dnia od owulacji beta negatywna a nową boję się zrobić. od 4 dni bóle jakby okresowe których nigdy wcześniej PRZED okresem nie było a od 4-5 dni biegunka i wzdęcia. Czy widzicie jeszcze jakąś szansę na ciąże w tym cyklu? Jeśli okres dziś nie przyjdzie to rozważam betę w dniu jutrzejszym . Jestem już na pograniczu szaleństwa przez to całe wyczekiwanie i wieczną niepewność :(

• Ewappp Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Cię doskonale, czekanie i ta bezradność są najgorsze :/ objawy na tak wczesnym etapie są niestety subiektywne, najlepiej zbadaj betę, będziesz miała pewność. Trzymam kciuki!

Mciątko lubi tę wiadomość

• Justdoit Nowa

Wysłany: 9 listopada 2023, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jestem tutaj nowa. Staramy się z mężem od roku bez rezultatów. Zaczęłam stymulację z clo + ovitrelle + progesteron. Owulacja była z dwóch pęcherzyków. Minęły 2 tygodnie od owulacji monitorowanej i od tygodnia mam bóle brzucha jak na okres i rozstrój żołądka. Czekam do niedzieli żeby zrobić test. Czy któraś z was tez ma takie bóle?

• Mciątko Debiutantka

Wysłany: 21 listopada 2023, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam a niestety ciąży z tego nie było .
    Kilka dni morderczych biegunek i dyskomfort z tym związany a testy bielsze być nie mogły ... Na końcu okres spóźniony i badania potwierdzające brak szans w tym cyklu . Polecam się nie nastawiać bo dosłownie każdy objaw może być wynikiem leków stymulujących. Ja się poddałam i po prostu czekam tym razem mimo braku wiary ,że w końcu się uda .
    Dziś inseminacja ale tylko 5 ml spermy więc też nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona a zastrzyk ovitrelle tym razem po inseminacji a nie przed + estrofemme+ za jakieś 3 dni progesteron besins tym razem nie dobę a kilka dób po inseminacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ