X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Patenty na dolegliwości podczas starań
Odpowiedz

Patenty na dolegliwości podczas starań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może znacie jakieś sprawdzone sposoby. Wiadomo- staramy się o fasolkę i czasem za bardzo nas poniesie i po przytulaniu zdarza się plamienie. Chodzę często do gin i raczej problemow z nadżerką itp nie mam, ale często pojawia się krew po <3 macie jakieś pantenty- nie wiem, może na uszczelnienie naczyń krwionośnych, żeby nie pękały i nie krwawiły. Albo jakieś inne rady? Na pewno nie jest to kwestia suchości a przez to otarcia. Pomóżcie, bo mam stresa zawsze przez to, a nie chciałabym tracić cyklu starań przez takie sytuacje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyźbym tylko ja miala takie przypadłości? :(

• Tolik123 Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore zwykla wit.C i detramax ale jak sie nie staramy bo to tez chemia, w ogole głóg poprawia krażenie i biore zamiennie z detramaxem

PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
    rfxgqqmztlcuyju7.png
  • Tolik123 Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze arnika, ale to bardziej na stluczenia i Rokitnik- ja jedna mala lyzke codziennie do sniadania biore- kupilam olej z rokitnika w zielarskim (kolo 15zl), rokitnik tez powoduje ze blony sluzowe sie nie przesuszaja takze na plus oprocz braku plamien wiecej sluzu:)^^ no i wisiolek tez olej ale to z naczyniami nie ma nic wspolnego tylko wiecej sluzu i ciezej o plamienie (przynajmniej u mnie)

PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
    rfxgqqmztlcuyju7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo super, dziękuję Ci bardzo! <3 Spróbuję na początek może ten olej z rokitnika, mam nadzieję, że pomoże :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ