Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
-
WIADOMOŚĆ
-
DaruniaKa wrote:Z innej beczki -czy któraś miała okres ale taki śluz krwisty ,nie wiem jak to ująć ale jestem lekko w szoku bo normalnie mam śluz jak na płodne ale też okres?🙉
Ja mam zawsze taki, krew wymieszana ze śluzem takim jak na dni płodneDaruniaKa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy to!!!!! Owulacja po lewej, pęcherzyk elegancki, inseminacja jutro o 14!!!! To jest taki ogrom szczęścia, że nie spodziewałam się że można tak cieszyć się z owulacji po konkretnej stronie 😁😁😁 szczerze nie wiem kto się cieszył bardziej ja czy doktorek bo ja to w szoku jestem
kałamarnica 11, Smerfelinka, Olinek7, SailorMoon, Daniela77, Insane, Księgowa, Misiula, BuBu90, miska122, Kreska41, M93, Aksandra, Chesterka1124, xmadziax, Jeżowa, Olcia1987, xSmerfetkax, PsiaMama93, kknn, DaruniaKa, AniulkA, Jaszczureczka, Wiolala lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny mamy to!!!!! Owulacja po lewej, pęcherzyk elegancki, inseminacja jutro o 14!!!! To jest taki ogrom szczęścia, że nie spodziewałam się że można tak cieszyć się z owulacji po konkretnej stronie 😁😁😁 szczerze nie wiem kto się cieszył bardziej ja czy doktorek bo ja to w szoku jestem
No brawo!!! Jejku, ale się cieszę razem z Tobą! 😍Nowa2024 lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny mamy to!!!!! Owulacja po lewej, pęcherzyk elegancki, inseminacja jutro o 14!!!! To jest taki ogrom szczęścia, że nie spodziewałam się że można tak cieszyć się z owulacji po konkretnej stronie 😁😁😁 szczerze nie wiem kto się cieszył bardziej ja czy doktorek bo ja to w szoku jestem
🎉 no to trzymam dalej kciuki! Już zacznę wizualizować, że za kilkanaście dni wrzucasz pozytywny test! 🤞🍀💚Nowa2024 lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
magdalena321 wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was ma może arytmię/niedomykalność/wypadanie płatka zastawki i bierze na codzień beta-blokery?
Ja mam arytmie i niedomykalność zastawek. Biore beta-bloker.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Cudowna wiadomość!
Coś czuje,że tu będzie pozytywny finał 🤞🍀😊🥰Nowa2024 lubi tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3 -
Nowa2024 lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Nowa, jak ja czekałam dzisiaj na tę wiadomość. Cieszę się razem z Tobą. Cudownie, teraz mocno zaciskam kciuki i nie puszczę aż do dwóch krech 😘 to się musi udać!Nowa2024 lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Nowa, cudna wiadomośc ❤️ trzymam kciuki 🤞
Krysiu, jak Ty się czujesz? Dalej jesteś w szpitalu?
U nas dzisiaj trochę lepiej, młody się wybudza ale już bez histerii, szybko do niego lecę to nie zdąży mocno zapłakać.
Trochę mnie to przytłacza psychicznie ale wiem, że dużo się nauczy mając kontakt z rowniesnikami.
Zamówiłam sobie testy owulacyjne clear blue i czekają już na testowanie 😋
Nowa2024, Olcia1987 lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Nowa, cudna wiadomośc ❤️ trzymam kciuki 🤞
Krysiu, jak Ty się czujesz? Dalej jesteś w szpitalu?
U nas dzisiaj trochę lepiej, młody się wybudza ale już bez histerii, szybko do niego lecę to nie zdąży mocno zapłakać.
Trochę mnie to przytłacza psychicznie ale wiem, że dużo się nauczy mając kontakt z rowniesnikami.
Zamówiłam sobie testy owulacyjne clear blue i czekają już na testowanie 😋
Ja jestem nauczycielem w przedszkolu i naprawdę dzieci po żłobku to jest przepaść totalna między dziećmi, które do żłobka nie chodziły🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Vergeet wrote:To minie, a zobaczysz za jakiś czas ogromne korzyści z chodzenia dziecka do żłobka!
Ja jestem nauczycielem w przedszkolu i naprawdę dzieci po żłobku to jest przepaść totalna między dziećmi, które do żłobka nie chodziłyVergeet lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam do domu i nadal mi emocje nie opadły 😍😍😍 tyle na to czekałam 🥹🥹🥹 w ogóle to w szoku jestem bo rano robiłam clear blue fioletowy i była pusta buźka a pęcherzyk ma 20,5x22,5mm może fertistim, który piję od 2 tyg przyspiesza mi trochę owulację ? Ogólnie jak usłyszałam, że mamy super pęcherzyk po lewej to jeszcze chwila i bym doktorkowi wykrzyczała, że go kocham za tą owulke 🤣🤣🤣 Pierwsza iui miałam na cyklu stymulowanym i z ovitrelle, natomiast dzisiaj o zastrzyku nic dr nie wspomniał, miałam go o to zapytać ale przez te emocje przypomniało mi się już w drodze powrotnej…ogólnie ja mam swoje owulacje i pęcherzyki pękają zawsze więc mam nadzieję, że teraz też nie będzie to problemem…a no i mamy nasienie zamrożone, ale jutro z racji że mąż pojedzie ze mną to dr stwierdził, że zrobimy ze świeżego nasienia, żeby nie tracić próbek. Mam nadzieję że jego nasienie jutro będzie ok bo wczoraj było serduszkowanie 😁😁😁 dziękuję wam bardzo za trzymanie kciuków!!! Jesteście niesamowite i wspaniale jest tutaj z wami być! Wierzę, że to właśnie wasze kciuki sprawiły, że taki sobie byczek rośnie na lewym jajniku 🥰😁
Od lipca czekałam na te słowa doktorka, że owulacja po lewej i zielone światło na drugą iui 🥹🥹🥹 pierwszy raz w drodze powrotnej od niego poryczałam się ze szczęścia. Takie są we mnie emocje, że sama jestem zszokowana sobą, nie spodziewałam się, że to mnie tak uszczęśliwiVergeet, Chesterka1124, Smerfelinka, Misiula, Jeżowa, kałamarnica 11, Olcia1987, Aksandra, xSmerfetkax, PsiaMama93, Wiolala, Olinek7, Siri lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Z tego wszystkiego machnęłam jeszcze teraz po powrocie zwykły test owulacyjny:
https://zapodaj.net/plik-JSBgw0eIbX
To chyba pik prawda? W szoku jestem że rano na clear blue nawet migającej buźki nie było tylko pusta! Nie wiem co tak szybko u mnie ta owulka teraz jak byłam bez żadnej stymulacji 🤣 oby jutro ta inseminacja okazała się w odpowiednim momencie 🙏Chesterka1124, Smerfelinka, Insane, kałamarnica 11, xmadziax, Wiolala, Olinek7 lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Nowa2024 wrote:Z tego wszystkiego machnęłam jeszcze teraz po powrocie zwykły test owulacyjny:
To chyba pik prawda? W szoku jestem że rano na clear blue nawet migającej buźki nie było tylko pusta! Nie wiem co tak szybko u mnie ta owulka teraz jak byłam bez żadnej stymulacji 🤣 oby jutro ta inseminacja okazała się w odpowiednim momencie 🙏Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Nowa2024 wrote:Z tego wszystkiego machnęłam jeszcze teraz po powrocie zwykły test owulacyjny:
To chyba pik prawda? W szoku jestem że rano na clear blue nawet migającej buźki nie było tylko pusta! Nie wiem co tak szybko u mnie ta owulka teraz jak byłam bez żadnej stymulacji 🤣 oby jutro ta inseminacja okazała się w odpowiednim momencie 🙏
Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Ja mam arytmie i niedomykalność zastawek. Biore beta-bloker.
A nie wiesz jak to jest w ciąży? Bo ja przestałam brać odkąd test wyszedł pozytywny i nie wiem co dalej a kołatania serca mi nie dają normalnie funkcjonować na codzień, są jeszcze bardziej intensywne niż przed ciążą. -
Chesterka1124 wrote:Tak 🎊 ale się cieszę ☺️ na którą jutro jedziecie?
Na 12:30 mamy być, mąż odda nasienie, oni wszystko ogarną o koło 14 powinna być inseminacja 😉.
Jeny zrobiłam teraz clear blue i jest stała buźka! Laski nie ogarniam jak to się dzieje, przez ostatnie dwa dni była pusta buźka, wczoraj wieczorem zwykły owulacyjny pik i teraz tam stała buźka 😁🥹Misiula, kałamarnica 11, Chesterka1124, kknn, Smerfelinka, Olinek7 lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
🌸Nowa2024 jak ja uwielbiam was podczytywać z tak pozytywnymi wiadomościami 🥹
Ogromnie Ci kibicuję dwóch kresek… Tobie, Wam wszystkim ❤️Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Martyna wrote:🌸Nowa2024 jak ja uwielbiam was podczytywać z tak pozytywnymi wiadomościami 🥹
Ogromnie Ci kibicuję dwóch kresek… Tobie, Wam wszystkim ❤️
Kochana, że tak zapytam gdzieś ty była??? 😁😁😁
Pamiętam jak na początku ciąży panikowałaś co chwila (bo ja jestem taka sama mistrzyni paniki) a ty już za chwilę w połowie jesteś??? Szok! 😍😍😍 niech dzidziol rośnie zdrowo w brzuszku 😘🤞🤞🤞 jak się czujesz? Daje bobas popalić czy na spokojnie?🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)