Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolala wrote:No dobra...czy Wy też to widzicie? Czy tylko moja głowa usilnie próbuje mi coś wmówić...?
https://zapodaj.net/plik-hw3pI6NIYT
https://zapodaj.net/plik-P3Ppv4VEA2
Zrobione przed chwilą. 10 dpo
Widzę 🤞🏼🤞🏼 👀👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Minia000 wrote:Coś przebija!
Widać widać ! Czekamy na powtórkę jutro 🥰😊👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3 -
No i wiedziałam, że tak będzie.
Dzisiaj wynik bety z innego lab 8221.
Jednostki te same, ale inne zakresy i na innym aparacie robine.
Już się spłakałam... Znalazłam przypadek w internecie, gdzie wynik między laboratoriami różnił się nawet tego samego dnia. I inny gdzie "spadł" o 4000 a było OK (cytat: la przykładu beta w Diagnostyce 16tys, 2 dni później w szpitalu 12 tys. Ciąża żywa, więc takie mogą być różnice między labami.)
W pon znów muszę iść do swojego labu, już mi głupio tam chodzić. Ręce mam całe w siniakach od kłucia.
Oszaleje do tego czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 22:44
-
kasssia wrote:No i wiedziałam, że tak będzie.
Dzisiaj wynik bety z innego lab 8221.
Jednostki te same, ale inne zakresy i na innym aparacie robine.
Już się spłakałam... Znalazłam przypadek w internecie, gdzie wynik między laboratoriami różnił się nawet tego samego dnia. I inny gdzie "spadł" o 4000 a było OK (cytat: la przykładu beta w Diagnostyce 16tys, 2 dni później w szpitalu 12 tys. Ciąża żywa, więc takie mogą być różnice między labami.)
W pon znów muszę iść do swojego labu, już mi głupio tam chodzić. Ręce mam całe w siniakach od kłucia.
Oszaleje do tego czasu.
kasssia, ale po co Ty tak ciągle tą betę robisz? Rozumiem jakby Ci się bardzo dłużyło do wizyty i już w tych wysokich betach raz na tydzień sobie zrobić, żeby mieć dla oczu. Ale tak co dwa dni? A teraz jeszcze codziennie? Tym bardziej, że przyrosty masz bajeczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 22:54
Ilona.., Marysia996, Vergeet lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Wiolala wrote:Kasia na tym etapie już nie rób bety. Poczekaj spokojnie do wizyty.
U mnie to wczoraj chyba był oszust 😥Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października, 08:45
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Daniela77 wrote:Nawet nie muszę jutro testować. Zanosiło się od piątku i dziś jest jej wysokość @ 🥺
🫂 przytulam! Dzisiaj masz pierwszy dzień nowego cyklu i nowej nadziei! Teraz się uda! 🤞🍀💚
Wiolala może pójdź sobie jutro na betę? To wszystko wyjaśni 💚 Trzymam dalej kciuki!Daniela77 lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Dziewczyny przytulam za biel na testach ale póki nie ma 🐒 dalej piłka w grze! 💪🤞🤞🤞
Mnie za to tak wysypało w pryszcze po owulacji, że szok 😮 od wczoraj na twarzy trądzik i co chwilę pojawiają się nowe 🤣🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Wiolala wrote:Dzięki dziewczyny... Dziś jest 11 dpo i jutro oczywiście znów zatestuje. Test robiłam dziś innej firmy ale czułość 10 miu...
Daniela przykro mi 😓🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Wiolala - przykro mi z powodu tych rozczarowań, ale ja ciągle uważam, że szanse jeszcze są. Zatestuj jeszcze jutro, może mocz był rozwodniony, jak będzie cień cienia to zrobiłabym od razu betę. Ciągle trzymam za Ciebie kciuki 🤞🩷
Insane - dziękuję za wpis o winie, jak zwykle merytoryczny 😍🤗 umoczylam wczoraj usta, ale tak odzwyczailam się od alko, że nie czerpie już przyjemnosci.
Nowa - u mnie trądzik od 2 cykli, chyba to sprawka hormonów, bo wcześniej nie miałam z tym problemów.
Daniela - przytulam Cię bardzo bardzo mocno 🥺Daniela77 lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Dzień dobry 😊
U nas postanowienie serduszkowania co dwa dni możemy sobie wsadzić gdzieś 🤣 młody od 20 do rana walczył z gorączką 🥲 nad ranem miał 40 stopni 🥺
Dzisiaj dopiero 9dc to nie będę się załamywać z tego powodu. Mam nadzieję, że co 3 dni wystarczy 🥺🤣
Wiola, jeszcze jest nadzieja, jak masz możliwość to idź jutro na betę 🤞 trzymam kciuki 🤞
Kasia, nie potrzebnie się katujesz i sprawdzasz przyrosty na tym etapie. Jutro już poniedziałek, będziesz wszytko wiedziała. Dzisiaj wyluzuj trochę i się zrelaksuj bo taki stres jaki sobie fundujesz nie jest dobry w ciąży.
Insane, ja też dziękuję za ten wpis o czerwonym winie. Mam takie samo zdanie na ten temat.
Życzę Wam miłego dnia ❤️Insane, kasssia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną do nowej pracy. Trzymajcie kciuki proszę 🤞🤞 mam nadzieję, że dostanę tą pracę i trafię na fajnych ludzi. W piątek miałam komisję lekarską w ZUS. To był koszmar.. musiałam wracać do tych wszystkich złych chwil i ledwo dostałam zasiłek mimo takiego wywiadu i obszernej dokumentacji medycznej.
24 października mamy wizytę u nowego lekarza i już nie mogę się doczekać. Niestety obawiam się, że będę musiała przełożyć bo cykl totalnie się rozregulował 😞
Trzymam kciuki za wasze testy, wizyty, badania😘
Miłej niedzieli 🤎Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października, 12:19
Wiolala, Chesterka1124, Olcia1987, Aksandra, M93, Nowa2024 lubią tę wiadomość
39tc.💔🕊️
11.09 cb💔
trombofilia wrodzona🩸🧬 -
Cześć Wam!
Wiola ja czekam na jutrzejszy test i nie puszczam kciuków 🤞
Daniela - to zaczynasz od nowa, trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu ❤
Co do czerwonego wina to ja nieraz pisałam, że piję na endometrium, ale to tak trochę z przymrużeniem oka, bo resweratrol sobie łykam w postaci supla a wino czerwone po prostu lubię i czasem sobie piję lampkę wieczorem.
No a ja się melduję po pierwszej nocy w nowym mieszkaniu! Nowe łóżko wypróbowane
A na teście wciąż miga uśmiechnięta buźka więc do owulki coraz bliżej mam nadzieję.
Miłego dzionka ❤🍀Marysia996, Chesterka1124, Insane, Vergeet, Nowa2024, Wiolala lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Dzień dobry dziewczyny! Ostatnio mnie tu mniej ale praca, pieski, budowa zajmują mi dużo czasu 😅 Wczoraj ostatnia tabletka Lutenylu i czekamy na 🐒 w środę mąż na badanie nasienia a ja na wizytę do kliniki 24.10 - muszę zrobić badania w 4-7 dc więc mam nadzieję że małpka przyjdzie szybko 🍀👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀