X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pęcherzyk w macicy z Bhcg ujemne
Odpowiedz

Pęcherzyk w macicy z Bhcg ujemne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zdarzyła się którejś z Was taka sytuacja? Zrobiłam w poniedziałek test Pepino - cień drugiej kreski, w środę zrobiłam kolejny - cień drugiej kreski, w środę po godzinie od poprzedniego dla pewności zrobiłam kolejny i wyszedł negatyw. Na wczoraj miałam wizytę u gina, zrobiliśmy USG i jest pęcherzyk w macicy 6mm, powiedziałam mu o tych testach to kazał mi iść od razu na Bhcg. No i wynik wieczorem Bhcg <1. Jak to możliwe? Co to może oznaczać? Zupełnie nie rozumiem tej sytuacji... Jeśli miałyście podobnie to proszę dajcie znać.

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie ponownie :-)

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ