Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PEPINO 10

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pompon Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja testowalam pepino 12dpo i wyszla wyrazna druga kreska, wiarygodna. Ale jest wiele opini ze cien czy nawet kreska wyszla i nic z tego. Wiem mozna nim zatestowac ale jak sie cos pokaze to nie skakac jeszcze z radosci tylko powtorzyc test innej firmy albo od razu na bete. Powodzenia :)

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pokazał ciążę już 10 dpo - i ciąża była, ale też pokazał ciążę 14 dpo - a 15 dpo dostałam @, więc nie polecam.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O słynny Pepino 10

MalaCzarna lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie polecam, najpierw bladzioch a potem @! Bez sensu go robić. Chyba że ktoś chce się przekonać sam na własnej skórze że jest raczej wróżbą niż testem:)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale on wcale nie musiał oszukać, często jest tak, że najpierw jest bladzioch (nawet na innych testach) a potem przyłazi @. Poprostu ciąża się nie przyjmuje z jakiegoś powodu i tyle. Mnie tam nie oszukał. Dzień przed terminem @ pokazał bladziocha, a 2 dni po terminie już wyraźniejszą kreskę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 11:15

relgh371djw8agni.png
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mnie oszukał w zeszłym miesiącu, blada 2 kreska mój mąż też ją widział a beta wyszła 2.0 ale moim zdaniem to moja wina po odczytałam wynik po 30 minutach:(

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • julita25 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocosowa wrote:
    Niestety mnie oszukał w zeszłym miesiącu, blada 2 kreska mój mąż też ją widział a beta wyszła 2.0 ale moim zdaniem to moja wina po odczytałam wynik po 30 minutach:(

Dokładnie ten sam przypadek:-(

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ