PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
niewyspana wrote:Ja też mam, niedoczynność, Hashimoto. Babcia zmarła z powodu tarczycy, mama Hashimoto, nie ma już tarczycy.
Moje TSH wynosiło w Wigilię 7.
Oczywiście warto sprawdzić wszystko, tarczycę trzeba mieć zawsze pod kontrolą zwłaszcza, kiedy się choruje.
Progesteron się bada w 7dpo? Może od niego zaczne.... Najpóźniej do którego dpo się bada progesteron? -
Alutka128 wrote:Progesteron się bada w 7dpo? Może od niego zaczne.... Najpóźniej do którego dpo się bada progesteron?
Porozmawiaj z lekarzem, może od razu włączy Ci jakiś duphaston po owulacji od kolejnego cyklu, żeby zabezpieczyć w razie czego.
-
Hwj dziewczyny , dzis z rana zrobilam test, jak co rano oczywiscie...
Zostalo,mi 2dni do @ i odrazu po zrobionym tescie jakby zobaczylam cien cienia, ppbieglam do mojego, on tez zobaczyl ale nie rozumial czemu takie blade, no to mu zaczelam mowic tlumaczyc , wpatrywalismy sie w ten pasek testowy i to zaraz zniklo.... no i juz nie ma tego...
Nigdy tak nie mialam...
Teraz jest biel wizira...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Hwj dziewczyny , dzis z rana zrobilam test, jak co rano oczywiscie...
Zostalo,mi 2dni do @ i odrazu po zrobionym tescie jakby zobaczylam cien cienia, ppbieglam do mojego, on tez zobaczyl ale nie rozumial czemu takie blade, no to mu zaczelam mowic tlumaczyc , wpatrywalismy sie w ten pasek testowy i to zaraz zniklo.... no i juz nie ma tego...
Nigdy tak nie mialam...
Teraz jest biel wizira...
Marienn kochana idź od razu na betę... A za dwa dni powtórz, bez sensu wydawać kasę na testy.... Już teraz o to jedno doświadczenie jestem mądrzejsza...
Jeśli coś pokazało na teście to i beta pokaże... Nie trać czasu -
Slonce mieszkam w takim kraju ze nie ma bety tak jak w polsce. Tutaj kosztuje 45€ beta i czeka sie 48h 🤣🤣🤣 wiec bez sensu na nia isc 🤣🤣🤣
Dlatwgo uzywam testow paskowych, kupuje hurtem po 20 szt w paczce za 9€ 😂🤣 wiec bez znaczenia czy robie codziennie 😁😁🤣🤣👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Slonce mieszkam w takim kraju ze nie ma bety tak jak w polsce. Tutaj kosztuje 45€ beta i czeka sie 48h 🤣🤣🤣 wiec bez sensu na nia isc 🤣🤣🤣
Dlatwgo uzywam testow paskowych, kupuje hurtem po 20 szt w paczce za 9€ 😂🤣 wiec bez znaczenia czy robie codziennie 😁😁🤣🤣
To rzeczywiście masz kiepsko z tą beta, no nic to zrób jutro znowu jak masz taki zapas 😂 ja już bardzo sceptycznie reaguje na słabe kreseczki -
Marienn no to trzeba będzie powtórzyć! Trzymam mocno kciuki🥰
Ja z kolei zdziwiona, bo ten test co mówiłam że wyszła kreska dzień później myślałam, że jak się całkiem”wyleży” to zniknie. A jest taka jasna bardzo, że trzeba się przyglądać, żeby zobaczyć. Więc kwestia czy ona była już faktycznie, czy błąd testu. Jutro z rana będę raczej znów testować i zobaczymy ☺️2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
ja bardziej stawiam na to ze tak test jakos przechodzil ;P pewnie i tak nic z tego , ten pempek mnie tak zastanawia bo od wczoraj mnie nad pepkiem jakby kluje hhahaha a moze sie was naczytalam
Hania 3mam za ciebie kciuki bo jak kreska nie znikla to super!Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, trzymam kciuki.. żeby to był maluszek 🥰 dam znać jutro🥰 my przeprowadzka i dzisiaj plecy mi zdychają, a podbrzusze coś strasznego... jajniki dokuczają. Ciekawe czy to przeciążenie jakieś, czy coś na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 22:37
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Dziewczyny, dzisiaj w nocy śniło mi się ze lekko krwawiłam. Od rana natomiast czuje się zupełnie inaczej niż w poprzednie dni - zero mdłości, nie mam scisnietego żołądka.. od jakiegoś tygodnia codziennie rano miałam spore mdłości i odruchy wymiotne a dzisiaj nagle nic. Myślicie ze powinnam się tym martwić ze tak nagle to zniknęło?
Wizyta i lekarza dopiero w kolejny poniedziałek
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom a dziś tak się boje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2021, 09:57
-
Cześć Luna.
Ja właśnie zaczęłam 7 tydz ciąży i tez objawów u mnie brak. W 4 i 5 tyg miałam tylko wrażliwe piersi a teraz nic... wizytę mam jutro ale boje się bardzo że dzidziusia już nie ma... Niby powinnyśmy się cieszyć że bezobjawowo to przechodzimy ale jednak strach w głowie przez to. -
Wiolala wrote:Cześć Luna.
Ja właśnie zaczęłam 7 tydz ciąży i tez objawów u mnie brak. W 4 i 5 tyg miałam tylko wrażliwe piersi a teraz nic... wizytę mam jutro ale boje się bardzo że dzidziusia już nie ma... Niby powinnyśmy się cieszyć że bezobjawowo to przechodzimy ale jednak strach w głowie przez to.
Daj jutro koniecznie znać. Ja pewno wszystko jest dobrze! 🥰 -
A Ty w którym tygodniu ciąży jesteś?
Pociesza mnie fakt że żadnych plamien nie mam🙂
Ktoś mi powiedział że mój organizm jest dobrze przygotowany do ciąży, bo kilka lat biorę witaminy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2021, 11:02
-
Marienn wrote:ja bardziej stawiam na to ze tak test jakos przechodzil ;P pewnie i tak nic z tego , ten pempek mnie tak zastanawia bo od wczoraj mnie nad pepkiem jakby kluje hhahaha a moze sie was naczytalam
Hania 3mam za ciebie kciuki bo jak kreska nie znikla to super!
Ojj Marienn mnie też kłuło nad pępkiem także trzymam kciuki żeby to było too... ✊✊✊
Ja od pierwszego dnia krwawienia codziennie płacze.... Tydzień temu byłam taka szczęśliwa że zostanę mama, a teraz ból i smutek straszny że tak się to u mnie skończyło..... 💔 -
Alutka ❤❤❤tulę 😻😿 wiem jakie to uczucie, ale jestem tego zdania ze bynajmniej wiesz ze mozesz zajsc, do tego podobno po poronieniu latwiej sie zachodzi...
Luna- kochana ... to tylko sen objawow moze nie byc , ciaza sie nie rozplynie bez krwawienia wiec bez obaw ❤
Dzis robilam test rano i niestety biel wizira.
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, ile masz ty dni do tej 🐵??
Może jeszcze nie wszystko stracone, pamiętaj nadzieję mamy do pierwszego dnia 🐵 także luz
Ja pytanie z innej beczki, od pierwszego dnia krwawienia (08.01) strasznie boli mnie podbrzusze, normalnie bolał mnie tylko w pierwszy dzień 🐵, a tu dzisiaj trzeci dzień i dalej boli... Wiem że to teraz inaczej wygląda i tak dalej ale się zastanawiam czy tak ma bolec żeby się wszystko oczyściło? No i czy powinnam iść do lekarza po krwawieniu żeby sprawdzil czy wszystko ok? Już sama nie wiem . . -
Alutka , tak prawidlowo powinnas po samooczyszczeniu pojsc i sprawdzic dopochwowo czy sie oczyscilo.
Ja mialam tak ze w dzien krwawienia bylam w szpitalu, zrobili test z krwi i usg powiedzieli ze nic nie moga zrobic mam czekac bo jest noc i nie ma lekarza i sprzetu wiec imialam pojawic sie za 3 dni w szpitalu na dopochwowym badaniu... pojawilam sie i powiedzial lekarz ze ronie... i ze mam przyjechac za tydzien sprawdzic czy jest wszystko okey. Pojechalam i powiedzieli ze juz jest czysto.
Bolalo jak diabli przez te kilka dni ronienia...
___
Ja do malpy ... nie wiem ... 🤣🤣 zazwyczaj mam cykle 26-29 dni , dzis jest moj 27dcHania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Cześć dziewczyny u mnie 5 dzień spóźnienia 🐵 robiłam test wczoraj popołudniu jak bym przez chwilę widziała cień ale nie nastawiam się bo potem była biel vizira,jeśli nie dostanę do jutra zrobię jeszcze jeden test jutro rano .
Od 6 stycznia lekko bolą mnie piersi i podbrzusze pobolewalo jak na okres do piątku wczoraj ten ból był taki inny przyjemniejszy a wieczorem ciągnięcie od pępka w dół.
Nie nastawiam się chociaż przez to że mam to spóźnienie w głowie jest jeszcze nadzieja . Dodam że nigdy mi się okres nie spóźnił co najwyżej przychodził dzień szybciej .